ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φρόσω Κυριάκου στα μπουζούκια δίνει ΚΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑ

Ο δικηγόρος της είπε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά, αλλά οι εικόνες δείχνουν ότι πετάει από ΕΡΩΤΑ

Φρόσω Κυριάκου στα μπουζούκια

Η Φρόσω Κυριάκου, μια από τις συνεπιβάτιδες στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε την ζωή τον περσινό Φεβρουάριο, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω το τραγικό δυστύχημα του καλλιτέχνη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η νεαρή κοπέλα, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του δικηγόρου της, Χρήστου Άσπρου πως δεν είναι σε καλή ψυχική και ψυχολογική κατάσταση, φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ!

Ανανεωμένη φορώντας ένα στενό μαύρο σέξι φόρεμα... δεν πήγε στους γονείς του Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι την περίμεναν για εξηγήσεις, αλλά προτίμησε το νυχτερινό κέντρο Acro, όπου τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης και δεν ήταν μόνη! Μαζί της ήταν ο μπασκετμπολίστας Φώτης Βασιλόπουλος, με τον οποίο είναι ερωτευμένη εδώ και πολλούς μήνες .

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Τα καυτά φιλιά μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι δίσκοι με τα γαρύφαλλα είχαν καλύψει τα πόδια της κυρίας Κυριάκου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Φρόσω Κυριάκου είχε βρεθεί με μια σαμπάνια στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης . Όπως είχαμε μεταδώσει αναλυτικά στο star.gr, η νεαρή κοπέλα στάθηκε μπροστά από το εικονοστάσι του Παντελή, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να κλαίει. Στη συνέχεια πήρε δυο ποτήρια σαμπάνιας που είχε φέρει, και ήπιε από το ένα. Μια ώρα μετά, στο σημείο έφτασαν κάποιοι συγγενείς, βρήκαν το ποτήρι με τη σαμπάνια και το πέταξαν, γιατί δεν ήξεραν ότι το είχε φέρει η Φρόσω.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ πριν σκοτωθεί ο Παντελής, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη διασκέδαζαν μαζί του, ενώ όπως φαινόταν και στις φώτο που είχαν ανεβάσει τότε στα social media, έπιναν σαμπάνια όση ώρα βρίσκονταν στο σπίτι-λέσχη όπου ο τραγουδιστής έπαιζε χαρτιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top