Τις δικές της απαντήσεις για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη δίνει η Φρόσω Κυριάκου, μέσω του δικηγόρου της Χρήστου Άσπρου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Star,  «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ένα χρόνο μετά το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, η συνεπιβάτιδα του γνωστού καλλιτέχνη σπάει τη σιωπή της, μέσω του συνηγόρου της, για το φριχτό τροχαίο, τις επιθέσεις που δέχτηκε και τα σχέδια της, όσον αφορά στις αποζημιώσεις.

"Η ΦΡΟΣΩ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ"

«Οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε ένα τροχαίο ατύχημα και έχει υποστεί τραυματισμό ή βλάβη μπορεί να διεκδικήσει ξεκάθαρα αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία ανάλογα της βλάβης που έχει υποστεί, ενώ το ίδιο μπορούν να πράξουν και οι συγγενείς ανθρώπου που έχει τραυματιστεί θανάσιμα από τροχαίο ατύχημα και να διεκδικήσουν αποζημίωση ψυχικής οδύνης», εξήγησε ο δικηγόρος Χρήστος Άσπρος και πρόσθεσε «το ίδιο πράγμα θα πράξει και η Φρόσω, απλά αυτή τη στιγμή, περιμένουμε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της, για να δούμε πως θα κινηθούμε».

Όπως είπε ο κύριος Άσπρος, «η υγεία της πελάτισσας του δεν έχει αποκαταστηθεί πλήρως. Η Φρόσω παρουσιάζει κάποιο έλλειμμα στο δεξί της χέρι, δεν έχει πλήρη κίνηση. Αλλά το σημαντικότερο από όλα αυτή τη στιγμή είναι η ψυχική και η ψυχολογική της κατάσταση. Η Φρόσω παρακολουθείται από ψυχολόγο όλο αυτό το διάστημα και μέλημα μας είναι πρώτα να γίνει καλά και μετά να μπούμε στη διαδικασία της αποζημίωσης».

"Η ΦΡΟΣΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΕΙΛΕΣ"

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι από την ημέρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα μέχρι και σήμερα, η Φρόσω δέχεται καθημερινά απειλές. «Όλο αυτό το πράγμα δημιουργεί εντυπώσεις στον κόσμο. Έχει δεχθεί φραστικές επιθέσεις διαδικτυακά και στο δρόμο», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα περί «ενδεχόμενης συμμαχίας Φρόσως Κυριάκου και Μίνας Αρναούτη;» ο κύριος Άσπρος είπε ότι οι δύο κοπέλες έχουν διαφορετικούς δικηγόρους, τονίζοντας ότι η Φρόσω έδωσε καταθέσεις από την πρώτη μέρα του ατυχήματος, σε αντίθεση με την Μίνα η οποία έδωσε κατάθεση πολλές μέρες μετά, γιατί ήταν στην εντατική. «Ήταν αδύνατο να έρθουν σε συνεννόηση οι δύο κοπέλες», πρόσθεσε, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη έχουν συναντηθεί μετά το ατύχημα και αφού η δεύτερη βγήκε από το νοσοκομείο.

"ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΡΟΣΩΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ"

Ο ίδιος επέμεινε πως οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Αυτό προκύπτει όπως είπε, από τα επίσημα στοιχεία, τη θέση του τραγουδιστή μετά το ατύχημα και τις καταθέσεις των κοριτσιών και των βασικών μαρτύρων, τονίζοντας ότι είναι λογικό να υπάρχουν αποτυπώματα του οδηγού στο κάθισμα του συνοδηγού.

«Πράγματι έχει βρεθεί γενετικό υλικό της Φρόσως στο πλαϊνό κολωνάκι της πόρτας του οδηγού. Πρόκειται για ένα ... μικρό αποτύπωμα αίματο,ς το οποίο προφανώς έμεινε εκεί κατά τον απεγκλωβισμό της, καθώς, όπως ξέρουμε, η Φρόσω απεγκλωβίστηκε από την πλευρά του οδηγού, καθώς η πλευρά του συνοδηγού ήταν πλακωμένη από το ίδιο το αυτοκίνητο», εξήγησε.

"ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ DNΑ ΤΗΣ ΦΡΟΣΩΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ"

«Δεν προκύπτει σε κανένα σημείο των επισήμων εγγράφων της αστυνομίας ότι βρέθηκε γενετικό υλικό της Φρόσως στο τιμόνι», είπε ο κύριος Άσπρος, κάνοντας λόγο για «δήθεν δημοσιεύματα» περί του θέματος.

«Εμείς ασχολούμαστε με τα επίσημα έγγραφα της διεύθυνσης των εγκληματολογικών ερευνών και όχι με….  τα ιδιωτικά. Τα τελευταία τουλάχιστον τώρα, δεν μας αφορούν», τόνισε

«Οι καταθέσεις των μαρτύρων μέσα από τη λέσχη είναι αντιφατικές», πρόσθεσε.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star
 

Tags: