Το STAR στην αγορά! Ακρίβυναν τα ντολμαδάκια, πιο φθηνά τα καλαμαράκια

Με το σταγονόμετρο ψωνίζει ο κόσμος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Αγορές με το σταγονόμετρο κάνουν οι καταναλωτές για το Σαρακοστιανό τραπέζι, αν και οι τιμές, σε γενικές γραμμές, κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα.

Την Παρασκευή αυξημένη ήταν η κίνηση στην αγορά, επειδή καταβλήθηκαν οι συντάξεις, ωστόσο πολλοί κοιτούσαν και λίγοι αγόραζαν . Ήταν μια μέρα για έρευνα τιμών! Οι καταστηματάρχες ήταν στην αναμονή για τυχόν αναθέρμανση της τελευταίας στιγμής!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

Στα θαλασσινά, τα φρέσκα καλαμάρια είναι φθηνότερα φέτος κατά 12% περίπου, το χταπόδι είναι επίσης φθηνοτερο κατά 2%, αλλα τα μύδια πωλούνται ακριβότερα κατά 12%. Ο χύμα ταραμάς πωλείται κατά 6% φθηνότερα από πέρυσι, όμως οι ελιές καλαμών είναι ακριβότερες κατά 3,5%. Ο χαλβάς είναι και αυτός φθηνότερος από πέρυσι, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις κονσέρβες, όπως τα ντολμαδάκια που είναι ακριβότερα κατά 5,1%.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top