Αναβιώνει η υπόθεση της Φαίης από τη Ν.Μάκρη:Η άγρια δολοφονία και το ερωτικό τρίγωνο του συντρόφου της με την 32χρονη αδερφή της

Η ιστορία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, η υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη, η οποία τον Απρίλιο του 2013 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΦΑΙΗ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η ιστορία είναι συγκλονιστική, καθώς η καλλονή Φαίη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον τότε 25χρονο σύντροφό της, ο οποίος σε 1ο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΕΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΦΑΙΗ

Η άτυχη κοπέλα, είχε χτυπηθεί πάρα πολλές φορές στο κεφάλι. Ο θάνατός της προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ είχε γύρω στα 40 λακτίσματα (χτυπήματα) με τα πόδια σε όλο της το κορμί.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

Ωστόσο εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό της, αυτό που είχε προκαλέσει σοκ ήταν και η αποκάλυψη του ερωτικού τριγώνου ανάμεσα στην 23χρονη Φαίη, στην 32χρονη αδερφή της, και στον 25χρονο σύντροφο της.

Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΠΛΑΧΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της μοιραίας ημέρας, ο 25χρονος επέστρεψε την Φαίη στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο που είχαν οι δυο τους. Λίγο αργότερα την ενημέρωσε τηλεφωνικά πως θα συνέχιζε την βραδιά με φίλους του. Υποπτευόμενη η Φαίη πως ο 25χρονος θα έβγαινε με την αδερφή της, του απαγόρευσε να βγει μόνος του. Εκείνος νευρίασε και μετά από απανωτά τηλεφωνήματα, το ζευγάρι συναντήθηκε έξω από το σπίτι της Φαίης για να το λύσουν. Εκείνος εκνευρίστηκε, και γνώστης πολεμικών τεχνών καθώς ήταν, την χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στο σώμα, ρίχνοντας την αναίσθητη στο έδαφος.

Στη συνέχεια μαζί με ένα γνωστό τους άτομο και έναν φίλο του, την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό. Εκεί ο 25χρονος ενημέρωσε την αδερφή της Φαίης. Τότε η αδερφή της Φαίης ζήτησε από τον γνωστό τους να πει ψέματα, ότι δηλαδή βρήκε τυχαία την αδερφή της πεσμένη στην άκρη του δρόμου, και ότι του ζήτησε να ενημερώσει τον φίλο της. Στη συνέχεια οι 4 τους επέστρεψαν στη Νέα Μάκρη αφήνοντας τη Φαίη μόνη της στο θάλαμο, σε καταστολή και διασωληνωμένη. Τα ίδια είπε και στον πατέρα τους μόλις τον ενημέρωσε, τα ίδια είπε και ενόρκως στην αστυνομία.

Η αδερφή της Φαίης, καταδικάστηκε σε 5 έτη φυλάκιση για ψευδορκία μάρτυρα και υπόθαλψη εγκληματία, καθώς είχε παρουσιάσει μια ψευδή εκδοχή για το πώς συνέβησαν τα πράγματα τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου, καλύπτοντας για κάποιο διάστημα τον κατηγορούμενο.

Να σημειώσουμε, ότι η μητέρα των κοριτσιών δεν ζει πλέον, απεβίωσε τον Αύγουστο, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Ο 25χρονος και η 32χρονη αδερφή της Φαίης, γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2012 σε νυχτερινό κέντρο. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η ερωτική σχέση τους, επειδή όμως η 32χρονη ήταν παντρεμένη, η σχέση αυτή δεν κοινοποιήθηκε σε κανέναν. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2012 ο 25χρονος γνωρίστηκε με την Φαίη μέσω της αδερφής της, και έτσι ξεκίνησε και η δική τους ερωτική σχέση, που έγινε γνωστή σε όλους.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2013, η 32χρονη χώρισε με τον σύζυγό της και ζήτησε από την Φαίη να συγκατοικήσουν για παρέα και για συντροφιά. Αμέσως η Φαίη αντιλήφθηκε ότι οι δυο τους δεν ήταν απλώς φίλοι. Και οι δυο της παραδέχτηκαν ότι είχαν ερωτική σχέση. Η Φαίη και ο 25χρονος χώρισαν για λίγο αλλά στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν, με την υπόσχεση ο κατηγορούμενος να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με την αδερφή της.

Η επανασύνδεση τους, είχε ως αποτέλεσμα να διαρραγούν οι σχέσεις των 2 αδερφών και να διακοπεί η συγκατοίκηση τους. Έκτοτε η 32χρονη επιδόθηκε σε μια αδιάκοπη ερωτική πολιορκία του 25χρονου, τηλεφωνώντας του συνεχώς και βάζοντας του λόγια για την αδερφή της.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΠΛΑΧΑ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΜΠΛΑΧΑ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top