Το Star στην Τρούμπα! Η συνοικία της «αμαρτίας» γίνεται πιάτσα διασκέδασης

Γυναίκες από όλο τον κόσμο κρατούν συντροφιά σε μοναχικούς άντρες

Η κάμερα του Star βρέθηκε στη συνοικία της Τρούμπας, η οποία τη δεκαετία του '60 ήταν συνώνυμο της... αμαρτίας. Σήμερα μόλις κλείσουν οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι δημόσιες υπηρεσίες οι δρόμοι φωτίζονται από κλαμπ και μπαρ, που αναβιώνουν μια πιο μοντέρνα και αθώα εκδοχή, εκείνης της θρυλικής εποχής.

Η εκπληκτική ταινία "Κόκκινα Φανάρια" που γυρίστηκε το 1963, ζωντανεύει μέχρι σήμερα την εικόνα-  της αλλοτινής... πολύ κακόφημης Τρούμπας. Όταν στην οδό Νοταρά βρίσκονταν οι δεκάδες οίκοι ανοχής, ενώ στις γειτονικές οδούς ήταν... μαζεμένα όλα τα μπαρ και τα καμπαρέ. Τότε που πρωταγωνιστές της νύχτας ήταν οι σκληροί νονοί του υποκόσμου, οι προαγωγοί και οι ιερόδουλες.

Σήμερα τα «φαντάσματα» του παρελθόντος δείχνουν να έχουν φύγει από τη θρυλική συνοικία του Πειραιά, μαζί με τα... δολάρια του 6ου στόλου. 

Γυναίκες από όλο τον κόσμο, που όπως λένε... κρατούν συντροφιά σε μοναχικούς άνδρες, συνθέτουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό στα μπαρ της περιοχής.

Εργαζόμενος σε μπαρ της Τρούμπας, είπε στο Star πως τα τελευταία χρόνια της κρίσης, εμφανίζονται ακόμη και... Ελληνίδες που αναζητούν απεγνωσμένα δουλειά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top