Είδες η ΔΕΗ; Δίνει δεύτερη ευκαιρία σε όσους έκοψε τη ρύθμιση των 36 δόσεων

Δείτε πώς μπορείτε να μπείτε και πάλι στο πρόγραμμα

Αν είχατε οφειλές προς τη ΔΕΗ, αλλά δεν μπορέσατε να ανταποκριθείτε στη ρύθμιση, τώρα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να επανενταχθείτε στο πρόγραμμα έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Η ΔΕΗ παρέχει τώρα τη δυνατότητα ρύθμισης του συνόλου της οφειλής σας (δόσεις που δεν καταβλήθηκαν και τρέχοντες λογαριασμοί, αν υποβάλετε μια αίτηση έως το τέλος του μήνα.

Οι δόσεις που θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την οφειλή σας είναι ίσες με τον εναπομείναντα αριθμό δόσεων της αρχικής συμφωνίας. Την πρώτη μάλιστα δόση θα πρέπει να την υποβάλετε όταν θα κάνετε την αίτηση στη ΔΕΗ.

Επίσης, όσοι έχουν οφειλή έως 500 ευρώ, θα μπορούν από 1η Μαρτίου έως και 30 Απριλίου να υποβάλουν μια αίτηση αναστολή πληρωμής του ποσού για ένα έτος.

Εφόσον οι λογαριασμοί ρεύματος που θα εκδοθούν από την ημερομηνία ένταξης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εξοφλούνται εμπρόθεσμα, τότε οι πελάτες θα έχουν επιπλέον 10% έκπτωση επί της αξίας της χρέωσης προμήθειας του λογαριασμούς τους.

Ωστόσο η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι σε περίπτωση που κάποιος δεν πληρώσει έγκαιρα τους τρέχοντες λογαριασμούς του, τότε θα βγαίνει αυτόματα από το πρόγραμμα.

Επίσης, η αναστολή πληρωμής του ποσού μέχρι 500 ευρώ για ένα έτος δε σημαίνει και απαλλαγή από τη χρέωση των τόκων.

Σημειώνεται τέλος ότι και από τις δύο ρυθμίσεις εξαιρούνται οι περιπτώσεις ρευματοκλοπής και πελατών που έχουν προνομιακά τιμολόγια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top