Θρίλερ με την δολοφονία 49χρονου στην παραλιακή-Ποιος ήταν ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός δίπλα σε ένα τσεκούρι

Ζούσε σε ένα αυτοσχέδιο παράπηγμα στο εγκαταλελειμμένο κλαμπ στο Ακρωτήρι στον Άγιο Κοσμά

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, έμενε σε ένα αυτοσχέδιο παράπηγμα στην παραλιακή.

ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΟΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΜΕΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Στο ίδιο σημείο όπου το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί της ασφάλειας ερευνούσαν για στοιχεία του δράστη για περισσότερο από μια δεκαετία διασκέδαζε σχεδόν όλη η Αττική. Εκεί όπου το ένα πάρτι διαδεχόταν το άλλο, ένας άνθρωπος είχε μαζέψει όλα του τα υπάρχοντα και προσπαθούσε να ζήσει.Ένας περαστικός τον είδε να κάθεται σε μια πολυθρόνα και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ειδοποίησε την αστυνομία που τον βρήκε με ένα χτύπημα στο κεφάλι. Δίπλα του βρέθηκε ένα μικρό τσεκούρι το οποίο θα εξεταστεί αν ήταν αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοσχέδιο παράπηγμα που είχε φτιάξει το θύμα, σύχναζαν και άλλοι άστεγοι. O 49χρονος όπως θα δείτε και στo video, είχε πλύνει μάλιστα και απλώσει τα λιγοστά του ρούχα, προσπαθώντας όπως όπως να τα βγάλει πέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στο θύμα βρέθηκαν κάποια στοιχεία της ταυτότητας του. Οι αστυνομικοί αναζητούν όσους κατά καιρούς έμεναν στο παράπηγμα δίπλα στην θάλασσα, ώστε να δώσουν κατάθεση, καθώς δεν αποκλείεται ο δράστης να ήταν γνωστός του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top