ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χάος σε όλο του το μεγαλείο! Εγκαίνια σε σεντόνια με αίματα στα ράντζα του νοσοκομείου «Αττικόν»

Δείτε τις εικόνες ντροπής που κατέγραψε η κάμερα του Star

Εικόνες ντροπής κατέγραψε η κάμερα του Star σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου το «Αττικόν». Η κατάσταση τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους συγγενείς τους σε μέρα εφημερίας είναι αποκαρδιωτική, παρά τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές. Την ίδια ώρα όμως, στο ίδιο θεραπευτήριο σαν να μην τρέχει τίποτα, ο Παύλος Πολάκης εγκαινίαζε νέα παιδιατρική μονάδα με τις πλάτες ιδιωτώ.

Όπως θα δείτε και στο video, το Star κατέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε το πρωί της Τρίτης στο «Αττικόν». Ασθενείς στα ράντζα και οι συγγενείς σε απόγνωση, με τα προσωπικά τους αντικείμενα στο πάτωμα και τους γιατρούς να προσπαθούν να βάλουν μια τάξη σε μια ακόμα δύσκολη μέρα εφημερίας.

Οι συγγενείς είναι αναστατωμένοι...ασθενείς με εγκεφαλικά επεισόδια που θα έπρεπε να νοσηλεύονται σε νευρολογική κλινική κι όμως στοιβάζονται στους ιδίους διάδρομους με ανθρώπους που έχουν γρίπη και άλλα σοβαρά προβλήματα.

Η καθαρίστρια αναγκαστικά αφήνει τα σκουπίδια δίπλα στους ασθενείς. Και πάνω στην κουβέρτα ο φάκελος ασθενούς .Τα σεντόνια είναι μες στα αίματα αλλά ποιος να τα αλλάξει...και επειδή χώρος δεν υπάρχει, ο συγγενής πρέπει στην καρέκλα που κάθεται να αφήσει και τα προσωπικά του αντικείμενα και τα αναλώσιμα που έφερε για τον άνθρωπο του που είναι στο ράντζο.

Κι ομως ο Παυλος Πολακης εγκαινιαζε μολις λιγα μετρα απο τα ραντζα, μια νεα παιδιατρικη μοναδα, που κι αυτη φτιαχτηκε χαρη στα χρηματα ευεργετων!

«Έχουμε μπει πλέον σε μια φάση ισορροπίας του συστήματος. Το νοσοκομείο Αττικό αυξήθηκε η χρηματοδότηση του από τον κρατικό προϋπολογισμό από 40 σε 53 εκατομμύρια ευρώ», δήλωνε ο ίδιος στην κάμερα σαν να είναι όλα τέλεια.

Κι όση ώρα ο Παύλος Πολάκης έμπαινε στο «Αττικό Νοσοκομείο», εκπρόσωποι των εργαζομένων που τον ακολουθούσαν, σταμάτησαν έξω από την πόρτα της διοίκησης φωνάζοντας συνθήματα.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας βλέπει προσλήψεις και μιλάει για 4.150 ανθρώπους που έχουν ήδη επανδρώσει το ΕΣΥ κι άλλους 2700 που έρχονται. Η ΠΟΕΔΗΝ και οι ασθενείς γιατί δεν τους βλέπουν;;;

ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ (ΚΑΙ) ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Οι εικόνες ντροπής όπως τις κατέγραψε η ΠΟΕΔΗΝ συνεχίζονται και στην περιφέρεια. Στο video βλέπετε τα σκουριασμένα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί στο κέντρο υγείας Δελβινακιου Ιωάννινων. Βλέπετε επίσης  το ασθενοφόρο-σαράβαλο που μεταφέρει ασθενείς, αλλά και το ελλιπές φαρμακείο. Όπως επίσης και τη σόμπα που ζεσταίνει στο κέντρο υγείας Κόνιτσας αφού δεν υπάρχουν χρήματα για θέρμανση.Στο κέντρο υγείας Φιλιππιάδας υπάρχει εξοπλισμός για μικροβιολογικές εξετάσεις και ακτινογραφίες όμως δεν υπάρχει προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top