Η Ουρανία Μιχαλολιάκου απαντά στην Συνατσάκη:«Είμαι Ελληνίδα,είμαι στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία»

Τι αντιτείνει στο «είμαι gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας» της παρουσιάστριας

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε viral στο διαδίκτυο ένα συγκλονιστικό video στο οποίο η Μαίρη Συνατσάκη δηλώνει «είμαι gay, είμαι αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας», θέλοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο να υπερασπιστεί όλους εκείνους που πέφτουν θύματα μειονοτικών, ρατσιστικών, φυλετικών διακρίσεων και ομοφοβίας.

Μερικές ημέρες μετά, η κόρη του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής», Ουρανία Μιχαλολιάκου, δημοσίευσε ένα video-απάντηση στην παρουσιάστρια, στο οποίο καθισμένη στο πάτωμα με φόντο μια βιβλιοθήκη, αντιτείνει:

«Είμαι Ελληνίδα, είμαι στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία».

Μεταξύ άλλων, στο video της η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου αναφέρει:

«Είναι πολλά τα ζητήματα που με έκαναν να αναρωτηθώ γιατί να κάνω αυτό το video (…)Πώς είναι δυνατόν σε μία χρονική στιγμή που έχουμε Αλβανούς φαντάρους να κάνουν τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας μιλώντας για αλβανικό εθνικισμό να βγαίνει ένα βίντεο με τίτλο: "Είμαι Αλβανίδα". Από ό,τι φαίνεται πουλάει περισσότερο από το είμαι "Ελληνίδα"(…) Οι κακοί είναι πάντα οι Έλληνες, αυτό βολεύει. Ποια είναι η αδικία, εν τέλει ποιος αδικεί;» αναρωτιέται και συνεχίζει:

«Είστε οι ίδιοι οι οποίοι κλείνετε τα μάτια σας στον αλβανικό εθνικισμό, στον αραβικό εθνικισμό, είστε οι ίδιοι που για όλα κατηγορείτε τους Έλληνες. Αυτό λέγεται υποκρισία. Δεν λέγεται ανθρωπισμός. Γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πώς αυτό που κάνετε είναι κατάφωρος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Λέτε πως ο πόλεμος έχει να κάνει μόνο με μίσος και κακία. Κάποιος που θυσιάζει τη ζωή του για την οικογένεια που αγαπάει είναι κακός άνθρωπος;»

 Για να καταλήξει λέγοντας πως «είναι 2017 και δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι οι ελληνικές οικογένειες να τρώνε από τους κάδους. Ελληνικές οικογένειες να ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ. Δεν είναι την ίδια ευαισθησία και τα ίδια βίντεο για τις αυτοκτονίες λόγω μνημονίου τα τελευταία 7 χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top