Χωρίς τέλος η ΟΔΥΣΣΕΙΑ των τριών εγκαταλελειμμένων αδελφών! Δεν έχουν χαρτιά για να πάνε σε ίδρυμα

Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς των τριών εγκαταλελειμμένων αδελφών που βρέθηκαν να περιφέρονται στην Πάτρα μόνα τους, χωρίς κάποιος να τα αναζητά, με την ίδια τους τη μητέρα να τα απαρνιέται, λέγοντας ότι θέλει να κάνει τη ζωή της.

Οι αρχές περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στην οποία έχουν υποβληθεί τα τρία αδελφάκια, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως είναι βιολογικά παιδιά του πατέρα τους, αφού οι γονείς τους δεν ήταν παντρεμένοι.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το the best δικαστικοί κύκλοι σημειώνουν ότι η απόδοση των παιδιών στον πατέρα τους, μιας και η μητέρα τους δεν θέλει την επιμέλειά τους θεωρείται μάλλον απίθανη, και η πιθανότερη εκδοχή είναι να πάνε σε κάποιο ίδρυμα.

Και γι’ αυτό όμως υπάρχουν δυσκολίες, αφού δεν έχει δηλωθεί η γέννησή τους στο ληξιαρχείο και το δημοτολόγιο. Ουσιαστικά δηλαδή τα παιδιά δεν έχουν κανένα χαρτί και αυτό σημαίνει ότι προτού προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία υιοθεσίας από κάποιο ίδρυμα ή οργανισμό θα πρέπει να γίνει ονοματοδοσία των παιδιών, να προσδιοριστεί η ηλικία του και να δηλωθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, με δικαστική απόφαση αναμένεται να οριστεί το ίδρυμα, όπου θα οδηγηθούν.

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που με έγγραφό της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Παναγιώτη Μεϊδάνη, ζητάει να ληφθεί μέριμνα για τα παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top