ΤΡΑΓΙΚΟ: Η ίδια τους η μάνα παράτησε τα κοριτσάκια στην Πάτρα-«Δώστε τα για υιοθεσία» είπε!

Ο 26χρονος πατέρας τους ισχυρίστηκε πως η 20χρονη το είχε σκάσει με άλλον σύντροφο

Η ίδια τους η μάνα παράτησε τα 3 κοριτσάκια στην Πάτρα

ΤΕΛΟΣ δεν έχουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα τρία κοριτσάκια από την Πάτρα, τα οποία άφησε παρατημένα στον δρόμο η ίδια τους η μητέρα.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, μια 20χρονη γυναίκα από την Αλβανία, εγκατέλειψε τα τρία αγγελούδια στην σκληρή τους μοίρα, αδιαφορώντας αν ζουν ή αν πέθαναν.

Τα τρία κοριτσάκια, 3 ετών, 2 ετών και 7 μηνών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν από περαστικούς να περιφέρονται κοντά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς τους.

ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΥΪΟΘΕΣΙΑ

Τελικά οι γονείς εντοπίστηκαν, ωστόσο αυτό που επακολούθησε ήταν τραγικό, καθώς η 20χρονη μητέρα αδιαφορώντας πλήρως για τα τρία παιδάκια, είπε:

«Δώστε τα για υιοθεσία!»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η μητέρα των παιδιών είναι αυτή που φέρεται να τα εγκατέλειψε στον δρόμο, λέγοντας με σκληρά λόγια πως… δεν τα θέλει.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το κουβάρι της υπόθεσης-σοκ ξετυλίχτηκε όταν ο 26χρονος πατέρας των παιδιών (επίσης από την Αλβανία)  πήγε με τον δικηγόρο του ο ίδιος στην αστυνομία, όταν υποψιάστηκε πως επρόκειτο για τα δικά του παιδιά.

Να σημειώσουμε, πως ο 26χρονος είχε αποκτήσει με την 20χρονη γυναίκα τέσσερα παιδιά συνολικά. Τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, καθώς κι ένα αγοράκι. Ο πατέρας εντοπίστηκε στα Λεχαινά, όπου τον τσάκωσαν οι αστυνομικοί. Αυτός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον εγκατέλειψε η σύντροφος του για έναν άλλο άνδρα, γι’ αυτό και πήρε τα παιδιά και τα πήγε στηνπεθερά του στην Πάτρα για να την εξαναγκάσει να επιστρέψει πίσω! Στην συνέχεια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, επέστρεψε στα Λεχαινά. 

Οι αστυνομικοί ακολούθως εντόπισαν την πεθερά του 26χρονου, η οποία επαλήθευσε τα όσα δήλωσε εκείνος και εξήγησε πως αμέσως μετά εκείνη πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της ζήτησε να έρθει να πάρει τα παιδιά της, πράγμα που έγινε. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γρίφος που προσπαθεί τώρα να λύσει η ασφάλεια είναι αν τα κοριτσάκια τα εγκατέλειψε η πεθερά ή αν τα εγκατέλειψαν από κοινού πατέρας και πεθερά!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top