Σκληρή η μοίρα με τα κοριτσάκια της Πάτρας!Εγκατέλειψε τον πατέρα η μάνα-Ο μυστήριος ρόλος της πεθεράς

Συνεχίζονται οι έρευνες - Συγκλονίζει την Ελλάδα η υπόθεση

 Σκληρή η μοίρα με τα κοριτσάκια της Πάτρας!Εγκατέλειψε τον πατέρα η μάνα-Ο μυστήριος ρόλος της πεθεράς

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από την εγκατάλειψη των τριών μικρών παιδιών, τα οποία βρέθηκαν παρατημένα έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο πατέρας των παιδιών είναι Αλβανικής καταγωγής, γεννημένος το 1991 και η μητέρα επίσης Αλβανικής καταγωγής είναι γεννημένη το 1997. Οι δυο τους διέμεναν στα Λεχαινά της Ηλείας.

Ο πατέρας των παιδιών κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα, ενώ αναζητείται και η μητέρα των παιδιών βάσει των στοιχείων ταυτοποίησης και η πεθερά του 26χρονου Αλβανού.

Για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για τον 26χρονο πατέρα. 

Όσο οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης, το φως της δημοσιότητας βλέπουν απίστευτες λεπτομέρειες για το δράμα που ζούσαν τα παιδάκια, τα οποία φέρονται να είχαν γίνει "μπαλάκι" ανάμεσα στους δύο γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο 26χρονος είχε αποκτήσει με την 20χρονη γυναίκα του τέσσερα παιδιά, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, καθώς κι ένα αγοράκι. Ο πατέρας εντοπίστηκε στα Λεχαινά, όπου τον τσάκωσαν οι αστυνομικοί. Αυτός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον εγκατέλειψε η σύντροφος του, γι’ αυτό και πήρε τα παιδιά και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα για να την εξαναγκάσει να επιστρέψει πίσω! Στην συνέχεια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, επέστρεψε στα Λεχαινά. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γρίφος που προσπαθεί τώρα να λύσει η ασφάλεια είναι αν τα κοριτσάκια τα εγκατέλειψε η πεθερά ή αν τα εγκατέλειψαν από κοινού πατέρας και πεθερά!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top