ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Το χαλάζι εμπόδισε αεροπλάνο να προσγειωθεί στη Ζάκυνθο

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Το χαλάζι εμπόδισε αεροπλάνο να προσγειωθεί στη Ζάκυνθο

Η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε νωρίς σήμερα  το πρωί στο νησί της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καλαμακίου ήταν η αιτία για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν οι επίβατες της πτήσης από Αθήνα πρός Ζάκυνθο.

Στην περιοχή αυτή όπου βρίσκεται το Διεθνές αεροδρόμιο του νησιού, το ύψος του χαλαζιού στην πίστα προσγείωσης και απογείωσης ήταν τέτοιο ωστε το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί.

Μετά από λίγα λεπτά συνεχόμενων κύκλων πανω από το αεροδρόμιο, ο κυβερνήτης αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Αθήνα ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

Επρόκειτο όντως για μια απίστευτη χαλαζόπτωση, που έπληξε την Ζάκυνθο. Το μέγεθος του χαλαζιού ήταν αρκετά μεγάλο αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ζημιές.

Το φαινόμενο αυτό ήταν πρωτόγνωρο για τους κατοίκους που είδαν, μέσα σε λίγα λεπτά, το νησί να «φοράει» τα λευκά του για ακόμα μια φορά, όχι από το χιόνι, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά από το χαλάζι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top