ΑΓΡΙΟ έγκλημα επιχειρηματία στον Αλμυρό-Τον έσφαξε ο 36χρονος υπάλληλός του

Μαχαίρωσε το θύμα πάνω από δέκα φορές και μετά έριξε χλωρίνη και προσπάθησε να κάψει το σπίτι!

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του 64χρονου Αριστείδη Κολοβού στον Αλμυρό Μαγνησίας, από τον ίδιο τον υπάλληλό του!

Ο άτυχος επιχειρηματίας βρήκε τραγικό θάνατο  στις 28/12/2016 από τα χέρια του 36χρονου δράστη, ο οποίος πήγε στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε πάνω από ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ στην θωρακική και στην κοιλιακή χώρα.

Αποτέλεσμα ήταν ο Αριστείδης Κολοβός να υποκύψει στα τραύματά του.

Στη συνέχεια έκλεψε το αυτοκίνητό του αλλά και το ποσό των 4.400 ευρώ.

Κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών αναζητήσεων, ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και συνελήφθη.

Κατά την αυτοψία και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, το χρηματικό ποσό των (4.400) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ, ΕΡΙΞΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ

Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», σαν να μην έφτανε το αποτρόπαιο έγκλημα, ο 36χρονος ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν για τον 64χρονο επιχειρηματία, αφού τον μαχαίρωσε πάνω από δέκα φορές, στη συνέχεια έριξε χλωρίνη ώστε να μην αφήσει πίσω του κανένα αποτύπωμα, έβαλε στο φούρνο αεροζόλ και τον άναψε. Ο δράστης ήθελε να με την πυρκαγιά να εξαφανίσει κάθε ίχνος εγκλήματος, ωστόσο η ασφάλεια του πίνακα ηλεκτροδότησης έπεσε και ο... τέλειος φόνος που πίστευε ότι είχε διαπράξει πήρε άλλη τροπή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λεοντάρη Ρουμπίνη, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top