Μύρισαν Χριστούγεννα σε όλη την Αθήνα- Μικροί και μεγάλοι έχουν μπει στο κλίμα των γιορτών

Ο τροχός στο Σύνταγμα… δεν λειτουργεί

Χριστουγεννιάτικη είναι η ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά της πόλης. Παραμυθένια χωριά, συναυλίες, καρουζέλ και παγοδρόμια μαγεύουν μικρούς και μεγάλους. Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων στην Παιανία.

Δράκοι, μάγισσες, καρουζέλ , παγοδρόμιο, παιχνίδια για...όλες τις ηλικίες και φυσικά ο Αη Βασίλης που περιμένει τους μικρούς μας ήρωες για τις παραγγελίες της τελευταίας στιγμής.

Το βασικό συστατικό στα χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα είναι το παιχνίδι. Στο θεματικό πάρκο της Παιανίας υπάρχουν 40 παιχνίδια που είναι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους.

Και από την Παιανία στην καρδιά της Αθήνας όπου τις γιορτινές μέρες κάθε γωνιά δίνει τη δική της νότα Χριστουγέννων. Στην οδό Σταδίου ο Δ. Σαββόπουλος μαζί με την φιλαρμονική του δήμου Αθηνών τραγούδησαν τα κάλαντα απέναντι από το σινεμά ΑΤΤΙΚΟΝ για να στηρίξουν τις προσπάθειες επαναλειτουργίας του εμβληματικού κινηματογράφου που είχε πέσει θύμα της καταστροφικής μανίας των κουκουλοφόρων το 2012.

Λίγα μέτρα πιο κάτω στο Σύνταγμα οι Αθηναίοι αγνάντευαν τον τροχό και περιμέναν να δουν την Αθήνα... με άλλο μάτι από ύψος 40 μέτρων. Οι τεχνικοί όμως έλεγχοι τους χάλασαν για λίγο τα σχέδια.

Ο περιβόητος λοιπόν τροχός του Συντάγματος, δεν λειτουργεί ακόμη και θα γυρίσει για τους επομένους δυο μήνες ενώ μέχρι τα Θεοφάνια η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top