Παρανάλωμα του πυρός μονοκατοικία στη Χίο-Έγινε στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από ένα αναμμένο τζάκι

Μόλις μερικά λεπτά χρειάστηκαν προκειμένου να γίνει παρανάλωμα του πυρός μια μονοκατοικία στον Φραγκομαχαλά της Χίου, επι της οδού  Κωνσταντίνου Μονομάχου.

Όπως βλέπετε τόσο στο video όσο και στις φωτογραφίες του politischios, οι φλόγες έκαναν την νύχτα μέρα, με αποτέλεσμα να μην μείνει τίποτα.

 Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης -πιθανότατα από τζάκι- και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι. Παρότι πρώτο έσπευσε το πυροσβεστικό όχημα που βρισκόταν στον καταυλισμό της Σούδας, την ώρα που έφτασε, οι φλόγες είχαν ήδη ανέβει στην οροφή του σπιτιού.

Σύντομα το πρώτο πυροσβεστικό όχημα ενισχύθηκε από ακόμα δύο οχήματα όμως ήταν αργά, αφού εξαιτίας του ότι το σπίτι ήταν ξύλινο η πυρκαγιά είχε επεκταθεί σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας. Έτσι το έργο των πυροσβεστών εστιάστηκε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ώστε να μην εξαπλωθεί στα γειτνιάζονται σπίτια.



Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο σχεδόν μία ώρα αργότερα ενώ κατάφερε να καταστρέψει ολοσχερώς τη μονοκατοικία. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διεξάγει έρευνα το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top