«Με βίασε ο νονός μου»-Δάσκαλος διάβασε την έκθεση μαθήτριας και ενημέρωσε εισαγγελέα

Στα μαχαίρια οι δυο οικογένειες-Έχει αρχίσει και ξετυλίγεται το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης

Με βίασε ο νονός μου

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται από το 2011 μια απίστευτη υπόθεση βαριών αλληλοκατηγοριών ανάμεσα σε δυο οικογένειες, που από στενοί συγγενείς έγιναν κουμπάροι και στο τέλος εχθροί.

Όπως διαβάζουμε στο onlarissa, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έξι χρόνια, την περίοδο που το ένα ζευγάρι το οποίο είχε δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν νονός στο ένα τους παιδί.

Ο νονός, κατήγγειλε  εκείνο το διάστημα, πως η κουμπάρα του– και μητέρα της μικρής-, είχε κλέψει την επιχείρηση. Έτσι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τη διακόψει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να αποταθεί στη δικαιοσύνη εξαιτίας της συγγένειας.

Η ενέργεια αυτή έφερε τις δύο οικογένειες «στα μαχαίρια», ενώ τρία χρόνια αργότερα, η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της!

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Όταν ο δάσκαλος της διάβασε τα όσα ανέφερε στην έκθεση του το κοριτσάκι, ενημέρωσε αμέσως τον εισαγγελέα για την υπόθεση, ο οποίος και διέταξε προανάκριση.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ-ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ «ΒΟΜΒΑ» ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ

Ο νονός έχει απαντήσει στις σοβαρές καταγγελίες με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, του εκβιασμού και της απόπειρας απάτης. Σε ότι αφορά το δικαστικό στάδιο, η κύρια ανάκριση έχει περατωθεί, κρίνοντας το νονό μη προφυλακιστέο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού ωστόσο, υποστηρίζει πως σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη – βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση:

«Η εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι ακάματη, σταθερή και ακλόνητη. Αυτή κάθε φορά τιμωρεί όχι μόνο όσους παρανομούν αλλά και όσους επιχειρούν δόλια να την χρησιμοποιήσουν καταχρηστικά προς ίδιον όφελος. Οι πάμπολλες αντιφάσεις στις καταθέσεις, το καταφανές της χειραγωγίας αλλά και η μαρτυρία της ίδιας της αδερφής ρίχνουν άπλετο φως σε μία υπόθεση πρωτόγνωρη για τα ήθη της κοινωνίας μας. Είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια θα επικρατήσε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top