Τον βρήκαν ΝΕΚΡΟ με μία σφαίρα στο κεφάλι-Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο θρίλερ με το πτώμα στην πλατεία Αττικής

Ανήσυχοι οι κάτοικοι από τα αυξανόμενα περιστατικά βίας

Η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας χτυπάει κόκκινο με αποκορύφωμα τη δολοφονία νεαρού άνδρα τον οποίο πυροβολήσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Αττικής.

Πάνω στην άσφαλτο υπάρχουν ακόμα ίχνη από το αίμα του νεαρού Αφγανού, τον οποίο  πυροβολήσαν  άγνωστοι στις 5.30 το πρωί. Κάποιοι κάτοικοι μάλιστα αναφέρουν ότι μέσα στη νύχτα ακουστήκαν πνιχτοί κρότοι  οι οποίοι παραπέμπουν σε σιγαστήρα.

Το έγκλημα έγινε στη συμβολή των οδών Αδμήτου και Αγορακρίτου, λίγα μετρά  μόλις μακριά από την πλατεία Αττικής. Οι αστυνομικοί αμέσως απέκλεισαν το χώρο ενώ λίγη ώρα αργότερα στο σημείο βρέθηκε μια βολίδα η οποία μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό ξεκίνησε από ένα μπαρ κοντά στην περιοχή οπού ο 38χρονος Αφγανός διαπληκτίστηκε με μια παρέα Αλβανών. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το επεισόδιο έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο Αφγανός έφυγε από το μαγαζί και κατευθύνθηκε προς την πλατεία Αττικής. Εκεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αλβανοί τον ακολούθησαν, και αφού τον χτύπησαν τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας έχουν αυξηθεί δραματικά στην ήδη υποβαθμισμένη πλατεία Αττικής. Όπως αναφέρουν οι καβγάδες και οι ξυλοδαρμοί είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top