Ζευγάρι έζησε μαζί μια ζωή και πέθανε την ίδια ώρα

Η συγκινητική ιστορία του κυρίου Νίκου και της κυρίας Μαρίας

Ζευγάρι έζησε μαζί μια ζωή και πέθανε την ίδια ώρα

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ομογενών στην Αυστραλία έ��υγε από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων λεπτών.

Ο κ. Νίκος Μαρκογιαννάκης όταν η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία έφυγε από τη ζωή, την αγκάλιασε και την φίλησε με τον τρυφερό και μοναδικό τρόπο που το έκανε όσα χρόνια έζησαν μαζί και βγήκε στην αυλή του σπιτιού για να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Περίμενε να επιστρέψει ο γιος του, Νικόλας και μετά έγειρε στο κρεβάτι του και έφυγε κι αυτός ήρεμα και γαλήνια, για να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του.

«Οι γονείς μου ζούσαν ο ένας για τον άλλον. Ποτέ δεν πήγαινε ο πατέρας μου κάπου μόνος του. Έπρεπε να έχει και τη μητέρα μου δίπλα του. Ο πατέρας μου ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε πλέον να ζήσει χωρίς την μητέρα μου. Εκείνη ήταν όλη του η ζωή. Από τότε που θυμάμαι τον κόσμο, από το χωριό στην Κρήτη με τα χωράφια, τις ελιές και το μόχθο τον καθημερινό, μέχρι εδώ στην Αυστραλία. Μαζί δούλεψαν, μαζί μόχθησαν, μαζί χάρηκαν τη ζωή, οπότε πώς να μην φύγουν και μαζί», είπε ο γιος του ζευγαριού στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

Το πιστοποιητικό θανάτου έγραφε ότι ο κυρ Νίκος έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Στην πραγματικότητα όμως πέθανε από τη μεγάλη του αγάπη για τη σύντροφο της ζωής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top