ΔΕΙΤΕ τον «δράκο» των Πετραλώνων από το star.gr!

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα για προστασία του κοινωνικού συνόλου

ΔΕΙΤΕ τον «δράκο» των Πετραλώνων από το star.gr!

​Αυτός είναι ο 40χρονος «δράκος» των Πετραλώνων που προσποιείτο τον αστυνομικό και προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών, τα ακολουθούσε μέχρι το σπίτι τους και έκανε πάνω τους ασελγείς πράξεις!

tye.jpg
Ο Στέλιος Γεωργιάδης του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικούσε στα Πετράλωνα, συνελήφθη στην περιοχή του για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους.

Ο παιδεραστής οδηγήθηκε την Τετάρτη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας.

Έπειτα από πέντε χρόνια, ο «δράκος» των σχολείων της Αθήνας, επέστρεψε στις φυλακές, αφού είχε συλληφθεί και στο παρελθόν δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών!

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ, του έχουν αποδοθεί 21 περιπτώσεις ασέλγειας σε διάφορες περιοχές του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας.

gfjhsrtjs.jpg
Η συγκεκρ��μένη δημοσιοποίηση της ταυτότητάς του, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top