BYD: Συνεργάζεται με τη διεθνή επιτροπή Fair Play

Για την προώθηση της βιωσιμότητας και του αθλητικού πνεύματος

BYD: Συνεργάζεται με τη διεθνή επιτροπή Fair Play

Η BYD, ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή Οχημάτων Νέας Ενέργειας (NEV), ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποστήριξή της στη Διεθνή Επιτροπή Fair Play (CIFP). Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της BYD στην προώθηση της βιωσιμότητας και της ηθικής του fair play στον αθλητισμό.

BYD: Συνεργάζεται με τη διεθνή επιτροπή Fair Play

Η εμπλοκή της BYD στον κόσμο του αθλητισμού είναι καλά εδραιωμένη. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της IHF το 2023 και τώρα είναι ο Επίσημος Συνεργάτης του UEFA European Football Championship 2024™, που πρόκειται να ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου. Μέσω αυτών των σημαντικών συνεργασιών, η BYD είναι αφοσιωμένη στην ενίσχυση του πνεύματος του αθλητισμού, το οποίο δίνει έμφαση στη δικαιοσύνη, την ηθική, τον σεβασμό και την αίσθηση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των ανταγωνιστών.

BYD: Συνεργάζεται με τη διεθνή επιτροπή Fair Play

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, οι εκπρόσωποι της BYD Ουγγαρίας παρέδωσαν τα κλειδιά δύο οχημάτων BYD ATTO 3 στον Δρ. Jenő Kamuti, Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Fair Play, και στον Gábor Deregán, Εκτελεστικό Διευθυντή της Επιτροπής. Αυτά τα οχήματα θα έχουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων της Επιτροπής κατά την πολυάσχολη περίοδο που προηγείται των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο του 2024. Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν επίσης σε διάφορες αθλητικές και κοσμικές εκδηλώσεις, προωθώντας περαιτέρω το όραμα του fair play.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top