Η Nissan και η Mitsubishi ξεκινούν συνεργασία

Τι ετοιμάζουν για την ηλεκτροκίνηση

Η Nissan και η Mitsubishi ξεκινούν συνεργασία

Η Nissan και η Mitsubishiυπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την διερεύνηση μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας σε υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με την ενέργεια που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα (EVs). Στόχος είναι για να συμβάλουν στην επίλυση περιφερειακών κοινωνικών ζητημάτων και στη δημιουργία ζωντανών μελλοντικών κοινοτήτων. 

Η Nissan και η Mitsubishi ξεκινούν συνεργασία

Οι πρωτοβουλίες της Nissan περιλαμβάνουν υπηρεσίες κινητικότητας στην πόλη Namie, στην επαρχία Φουκουσίμα, και τεστ αυτόνομης οδήγησης στην περιοχή Minato Mirai στην Yokohama για την επίτευξη ελεύθερης κυκλοφορίας για περισσότερους ανθρώπους. Επιπλέον, η Nissan αναπτύσσει συστήματα διαχείρισης ενέργειας χρησιμοποιώντας λειτουργίες αποθήκευσης και φόρτισης/εκφόρτισης μπαταριών EV σε συνδυασμό με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η MC, σε συνεργασία με εταίρους και τοπικές κυβερνήσεις, αντιμετωπίζει κοινωνικές και βιομηχανικές προκλήσεις μέσω πρωτοβουλιών που εστιάζουν στην (1) χρήση περιφερειακών ενεργειακών πόρων, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, (2) στην επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα και (3) στην δημιουργία ελκυστικών κοινοτήτων με την επίλυση τοπικών ζητημάτων. Στον τομέα της κινητικότητας, η MC επεκτείνει μέτρα για τη βελτίωση στις μεταφορές μέσω της εφαρμογής μετακινήσεων AI on-demand για τοπικές κυβερνήσεις και ιδιωτικές εταιρείες

Η Nissan και η MC αναγνωρίζουν την ανάγκη ανάπτυξης μοντέλων νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών για την επίλυση αυτών των ειδικών περιφερειακών προκλήσεων και την αναζωογόνηση των κοινοτήτων. Για να το επιτύχουν αυτό και να συνεισφέρουν στην κοινωνία, έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την συνδημιουργία βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων. Με μόχλευση της αντίστοιχης τεχνογνωσίας και των γνώσεών τους, και οι δύο εταιρείες στοχεύουν να εμπορευματοποιήσουν από κοινού υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με την ενέργεια που χρησιμοποιούν EVs, ξεκινώντας από την Ιαπωνία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top