Nissan: Μαθαίνει στα παιδιά σας να φτιάχνουν αυτοκίνητα 

Πως ένα παιχνίδι γίνεται αυτοκίνητο

Το Nissan  Skills Foundation μαθαίνει στα παιδιά να φτιάχνουν αυτοκίνητα 

Η Nissan έχει βρει έναν τρόπο να ανοίξει τον κόσμο της μηχανικής και της κατασκευής αυτοκινήτων στα νέα μυαλά.Εμπνέοντας την επόμενη γενιά ταλέντων, το Nissan Skills Foundation στο εργοστάσιο του Sunderland,  έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί το πάθος για το σχεδιασμό, τη μηχανική και την κατασκευή οχημάτων, εστιάζοντας  στα θέματα STEM (Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών).

Παιδιά φτιάχνουν με LEGO αυτοκίνητο

Το ίδρυμα συνεργάζεται με σχολεία για την παροχή προγραμμάτων που ενθαρρύνουν τα παιδιά  να σκεφτούν επαγγέλματα που μπορεί να μην είχαν ονειρευτεί ποτέ, όπως  η μηχανική που «κρύβεται» πίσω από ένα ηλεκτρικό όχημα. Η αφοσιωμένη ομάδα του Nissan Skills Foundation παραδίδει μαθήματα που καταρρίπτουν το στερεότυπο  ότι η εργασία στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι βαριά και εκφοβιστική, ανοίγοντας τα μάτια των νεαρών μαθητών σε πλήθος θέσεων εργασίας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Παιδιά φτιάχνουν με LEGO αυτοκίνητο

Οι συνεδρίες στο Nissan Skills Foundation επιτρέπουν στα παιδιά να «μάθουν μέσα από την πράξη», κατασκευάζοντας ένα αυτοκίνητο από ένα σετ LEGO σε μια μίνι γραμμή παραγωγής, εξερευνώντας στοιχεία όπως η ποιότητα, η διαχείριση των αποβλήτων και η επισήμανση των βελτιώσεων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top