Αποκάλυψη για το Abarth Classiche 500 Record Monza ’58 

Φόρος τιμής για τα 100 χρόνια της Monza

Abarth Classiche 500 Record Monza ’58 μοντέλα

Η Stellantis Heritage επέλεξε τη 12η Milano AutoClassica για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μοντέλο με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, το Abarth Classiche 500 Record Monza ’58. Αυτή η ιδιαίτερη δημιουργία κατασκευάστηκε από την ομάδα του τμήματος Heritage, χρησιμοποιώντας ως βάση ένα Fiat 500 του 1970. Η αποκάλυψη του στο Μιλάνο τιμά τα 100 χρόνια της Monza, μιας πίστας όπου η Abarth έσπασε σειρά παγκοσμίων ρεκόρ.


Τη μοναδική δημιουργία που προορίζεται για συλλέκτες συνοδεύουν δύο εξίσου ξεχωριστά αυτοκίνητα της μάρκας του «Σκορπιού»: το κλασσικό Fiat Nuova Abarth “Rerord” του 1958 και το νέο -και επίσης συλλεκτικό- Abarth Classiche 1000 SP.Με την επιστροφή της στην έκθεση Milano AutoClassica, η Stellantis Heritage επιβεβαιώνει τη βασική της αποστολή: τη διατήρηση και ανάπτυξη της ιστορικής κληρονομιάς των Alfa Romeo, FIAT, Lancia και Abarth. 


Το τελευταίο από τα μόλις πέντε Abarth Classiche 1000 SP (2022) που κατασκευάστηκαν, αλλά και το Abarth Classiche 500 Record Monza ’58, είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω της Stellantis Heritage. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top