Ford E-Transit Custom: Η αυτονομία του νέου ηλεκτρικού επαγγεματικού βαν

Πόσα ηλεκτρικά οχήματα θα έρθουν μέχρι το 2024

Ford E-Transit Custom αυτονομία

Ακολουθώντας κατά πόδας το βήματα του αμιγώς ηλεκτρικού E-Transit του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε φέτος το Μάρτιο – το οποίο αποτελεί το πρώτο από τα τέσσερα ακόμα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα που η Ford Pro θα παρουσιάσει .Η  αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική του E-Transit Custom βοηθά στην επίτευξη μιας στοχευόμενης αυτονομίας έως και 380 km, 3 προσφέροντας ταυτόχρονα ταχεία φόρτιση DC και πλήρη ικανότητα ρυμούλκησης– πέρα από το δυναμικό, νέο στυλ. Επιπλέον, το νέο van θα ανεβάσει την παραγωγικότητα σε νέα επίπεδα, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες για συνεχή συνδεσιμότητα.  

 
Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Ford ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2024  νέα, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα πλαισιώσουν το E-Transit van δύο τόνων ως μέρος της εμβληματικής οικογένειας Transit, συμπεριλαμβανομένων των Transit Custom van και Transit Courier van, καθώς και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom και Tourneo Courier. 


Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αποτελώντας μέρος της πιο εκτεταμένης γκάμας Transit Custom που έχει προσφερθεί ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες. Περισσότερες προϊοντικές λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν φέτος το Σεπτέμβριο.

Όλες οι εκδόσεις του Transit Custom θα κατασκευάζονται από την Ford Otosan – την κοινοπραξία της Ford στην Τουρκία – στο εργοστάσιό της στο Kocaeli, την έδρα της Ευρωπαϊκής παραγωγής Transit, που θα παραδοθεί ως μέρος εξαγγελθείσας επένδυσης ύψους 2 δις € της Ford Otosan στις εκεί εγκαταστάσεις της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top