FIAT 500 Shop και Charge: Τα προνόμια για τους πελάτες

Οδηγέις ηλεκτρικό 500αράκι και κερδίζεις

FIAT 500 Shop και Charge προνόμια

Με στόχο την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και για να εξεταστούν στην πράξη τα οφέλη που αυτή προσφέρει, το τμήμα Stellantis e-Mobility, η Be Charge (Eni) και η Carrefour Italia το Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησαν την εφαρμογή του προγράμματος Shop & Charge. Το πρόγραμμα που αναπτύχθηκε σε όλη την Ιταλία προέβλεπε την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης στα καταστήματα της Carrefour με ειδικά προνόμια για τους πελάτες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού FIAT 500. 

Μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του Shop & Charge έχουν εγκατασταθεί 112 σταθμοί φόρτισης σε 25 καταστήματα. Το πρόγραμμα προβλέπει μια σειρά προνομίων για τους χρήστες του νέου ηλεκτρικού FIAT 500, τα οποία πιθανά στο μέλλον θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου Stellantis. 

Οι πελάτες των Carrefour που οδηγούν το νέο ηλεκτρικό 500 επωφελούνται μέσω του ειδικού προγράμματος επιβράβευσης, του οποίου οι πόντοι χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση του αυτοκινήτου, μειώνοντας περαιτέρω το κόστος χρήσης. Τα αυτοκίνητα φορτίζουν κατά τη διάρκεια που ο πελάτης πραγματοποιεί τις αγορές του από το κατάστημα χάρη και στη δυνατότητα ταχείας φόρτισης 85kW που διαθέτει το FIAT 500. 

Με το πρόγραμμα να λειτουργεί λίγο περισσότερο από 1 χρόνο, τα πρώτα στοιχεία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στις αστικές μετακινήσεις. Μέχρι στιγμής σχεδόν 1.500 οδηγοί έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 5.000 φορτίσεις με συνολική κατανάλωση ρεύματος 70.000 kWh. Αυτοί οι αριθμοί αντιστοιχούν στη μείωση εκπομπών CO2 κατά περίπου 60 τόνους σε σχέση με ένα αποδοτικό υβριδικό αυτοκίνητο πόλης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top