Ξεκίνησαν οι δοκιμές στους δρόμους του ηλεκτρικού E-Transit

Μόνο σε πραγματικές συνθήκες κίνησης μπορείς να τεστάρεις

Ford  E-Transit δοκιμές δρόμοι

Εντατικές δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, στις οποίες το E-Transit χρησιμοποιείται ως όχημα ταχυδρομικών, δημοτικών και κοινής ωφέλειας υπηρεσιών, καθώς και σε διανομές τροφίμων και σε αστικές “last mile” διανομές. Στις δοκιμές συμμετέχει όλη η γκάμα εκδόσεων του υψηλής παραγωγικότητας E-Transit μεταξύ των οποίων διάφορες μετατροπές, όπως ψυγείο, ανατρεπόμενο σασί, και κλειστό van με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα.Το αμιγώς ηλεκτρικό Transit της Ford πιάνει δουλειά στους δρόμους της Ευρώπης καθώς αρχίζουν οι δοκιμές από πελάτες με επιλεγμένους διαχειριστές στόλων, πριν το εμπορικό του λανσάρισμα την άνοιξη του 2022.

Το πρόγραμμα ξεκινά με δέκα πρωτότυπα E-Transit, τα οποία δοκιμάζονται εντατικά σε διάφορα σενάρια σε πραγματικές συνθήκες, όπως σε ταχυδρομικές, δημοτικές και κοινής ωφέλειας υπηρεσίες, σε αστικές διανομές, καθώς και σε διανομές τροφίμων σε Γερμανία, Νορβηγία και Ηνωμένο Βασίλειο. Μεταξύ των εταίρων που πραγματοποιούν τις δοκιμές αυτές είναι η εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων AWB, η Balfour Beatty, ο δημοτικόςστόλος της πόλης της Κολωνίας, η DHL Express στη Μ. Βρετανία, η DPD, το Νορβηγικό Ταχυδρομείο, η Ocado και η Recover Nordic.

Ο στόλος των δοκιμαστικών οχημάτων περιλαμβάνει όλη τη γκάμα εκδόσεων του E-Transit όπως van, double-cab-in-van και chassis cab. με μικτά βάρη από 3,5 έως 4,25 τόνους, 1 και μεγάλη ποικιλία μετατροπών, που αντικατοπτρίζουν τις περίπλοκες απαιτήσεις που πρέπει να υποστηρίξουν τα οχήματα Transit.Οι δοκιμές σηματοδοτούν την τελευταία φάση εξέλιξης του νέου Ford E-Transit, μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών στις εγκαταστάσεις δοκιμών της Ford . Οι εταίροι θα κάνουν χρήση των πρωτοτύπων E-Transit για διάστημα 6 ή 12 μηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top