Τα προνόμια που σας δίνει η Fiat αν την προτιμήσετε

Ισχύει για τα μοντέλα της

Fiat πρόγραμμα Double Play προνόμια

Το  στιλ, η πρακτικότητα, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, είναι στοιχεία που διαχρονικά συνοδεύουν τις προτάσεις της Fiat. Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, η Ιταλική μάρκα παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Fiat Double Play. Βασικό χαρακτηριστικό του Double Play αποτελεί το γεγονός ότι το κοινό δεν επιλέγει απλά ένα όφελος, αλλά ένα σύνολο προνομίων για ευκολότερη αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και χρήση του χωρίς κανένα άγχος.

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω του Double Play, το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις ύψους έως και 3.200 ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες, αλλά και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών με ισχύ έως 200.000χλμ., έτσι ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει αυτή την παροχή χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα που διανύει ανά έτος. Τέλος επιπλέον σιγουριά, αλλά και όφελος προσφέρει η δωρεάν παροχή υπηρεσίας οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Το πρόγραμμα Fiat Double Play είναι διαθέσιμο για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Fiat με κινητήρες βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και diesel, ενώ για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top