Τα νέα αισιόδοξα χρώματα της BMW

Αυτοκίνητα πολύχρωμα όπως η ζωή

BMW νέα χρώματα

«Αυτοκίνητα πολύχρωμα όσο εμείς» – Αυτό είναι το motto μιας συνεργατικής πρωτοβουλίας για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση της ομάδας εξατομίκευσης στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία. Αλλά αυτό το motto αποκτά τώρα πρόσθετη σημασία καθώς ο κόσμος του αυτοκινήτου στη Λειψία υποδέχεται πληθώρα νέων χρωματισμών. Πρόσφατα, το εργοστάσιο ξεκίνησε να προσφέρει οχήματα βαμμένα σε χρωματισμούς της BMW Individual. Τα πρώτα οχήματα BMW Σειράς 1 και BMW Σειράς 2 Gran Coupe για όσους αναζητούν λιγότερο συνηθισμένα χρώματα εντυπωσιάζουν με επιλογές Speed Yellow, San Marino Blue, Verde Ermes Green και Nardo Grey.

Το μαύρο και το λευκό παραμένουν από τους πιο δημοφιλείς χρωματισμούς για αυτοκίνητα, αλλά οι πελάτες αναζητούν όλο και περισσότερο πιο εκφραστικές και εξατομικευμένες αποχρώσεις. Οι έμποροι προσφέρουν τώρα 160 χρωματικές προτάσεις της BMW Individual για τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupe, κάτι που ενθουσίασε τους πελάτες  παρά την πρόσθετη επιβάρυνση για τις ματ Individual επιλογές. Τα βιβλία παραγγελιών της Λειψίας για φινιρίσματα Individual έχουν συμπληρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ η επόμενη σημαντική παραγγελία είναι για 180 οχήματα BMW 118d σε Hockenheim Silver, Ruby Red και Sepia Violet για την BMW Ιαπωνίας.

Ο χρόνος παράδοσης οχημάτων με ειδικά φινιρίσματα Individual της επιλογής του πελάτη είναι περίπου δέκα εβδομάδες. Οι πελάτες  μπορούν να δημιουργούν ακόμα και τα δικά τους χρώματα, που θα είναι ειδικά συνδυασμένα και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στα αυτοκίνητά τους. Μπορεί οι χρωματισμοί Individual μόλις να ξεκίνησαν στο εργοστάσιο της Λειψίας, ωστόσο οι παραγγελίες ήδη αποκαλύπτουν τις αγαπημένες επιλογές: κίτρινοι, μπλε, κόκκινοι και βιολετί τόνοι είναι οι πιο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή, φέρνοντας άφθονο χρώμα και ζωντάνια, όχι μόνο στους δρόμους, αλλά και στο βαφείο και στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Λειψίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top