Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Hyundai Santa Fe  

Διαθέσιμο σε πλήρως υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης 

Hyundai Santa Fe teaser 

Η Hyundai  αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα του νέου Santa Fe. Η τελευταία γενιά της ναυαρχίδας SUV της εταιρείας θα διαθέτει επιβλητική και επιθετική εξωτερική σχεδίαση καθώς και ανανεωμένο εσωτερικό παρέχοντας εξαιρετική πολυτέλεια και άνεση. Η teaser εικόνα αποκαλύπτει πολλά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως o συνδυασμός της εμπρός μάσκας με τα φώτα ημέρας (DRL), που αποτελούν μέρος της νέας σχεδιαστικής ενοποιημένης αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας της εταιρείας. Η ευρεία μάσκα δίνει στο νέο Santa Fe έναν τολμηρό χαρακτήρα, ενώ το γεωμετρικό σχέδιο στη γρίλια προσδίδει μια στερεοσκοπική όψη.

Τα νέα DRL σε σχήμα «Τ» συμπληρώνουν τον επιθετικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και κάνουν το νέο Santa Fe άκρως αναγνωρίσιμο ακόμη και από απόσταση. Μεταξύ άλλων βελτιώσεων, η Hyundai για πρώτη φορά θα παρουσιάσει μια νέα σειρά εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης, συμπεριλαμβανομένων για πρώτη φορά πλήρως υβριδικών και plug-in υβριδικών επιλογών.  Επιπλέον, το Νέο Santa Fe θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο Hyundai SUV παγκοσμίως που θα βασίζεται την ολοκαίνουργια πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς της Hyundai. Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του χειρισμού καθώς και στην ενσωμάτωση ηλεκτροκίνησης. 

H διάθεση του νέου Santa Fe αναμένεται να ξεκινήσει τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Ελληνική αγορά το φθινόπωρο του 2020. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top