Με ταχεία φόρτιση 10 λεπτών η Mustang Mach-E δίνει άλλα 119 χλμ.αυτονομίας

Προβλεπόμενη ηλεκτρική αυτονομία στα 600 χιλιόμετρα

Ford Mustang Mach-E αυτονομία

Σύμφωνα με τελευταίες δοκιμές, ο χρόνος φόρτισης της ηλεκτρικής Mustang Mach-E έχει βελτιωθεί κατά περίπου 30% έναντι των αρχικών εκτιμήσεων, καθώς μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο 119 χλμ. στην αυτονομία της με 10 λεπτά φόρτισης στο δίκτυο ταχυφορτιστών της κοινοπραξίας IONITY, στην έκδοση extended-range και κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD) .Δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες έδειξαν μία βελτίωση στην αυτονομία της τάξης των 26 km, ή σχεδόν 30% συγκριτικά με προηγούμενες, πιο συντηρητικές εκτιμήσεις με υπολογιστικές προσομοιώσεις, για την έκδοση extended-range της Mustang Mach-E και κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD). 


Η τετρακίνητη έκδοση (AWD) υπολογίζεται ότι θα μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο 107 χλμ.αυτονομίας με φόρτιση περίπου 10 λεπτών, ενώ τόσο η τετρακίνητη (AWD) όσο και η πισωκίνητη (RWD) εκτιμάται ότι θα φορτίζουν την μπαταρία τους από το 10% έως και το 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της σε 45 λεπτά.Για την έκδοση standard-range της Mustang Mach-E προβλέπεται αύξηση της αυτονομίας κατά 91 χλμ. με φόρτιση 10 λεπτών για την έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD) και κατά 85 χλμ. για τα τετρακίνητα μοντέλα (AWD). Η φόρτιση της μπαταρίας από το 10% έως το 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της θα επιτυγχάνεται σε 38 λεπτά.   


Η προβλεπόμενη ηλεκτρική αυτονομία των 600 χλμ. της Mustang Mach-E σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) θα αυξήσει το αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης των πελατών για πιο μακρινά ταξίδια. Στην Ευρώπη, η Mustang Mach-E θα υποστηρίζεται από το σύστημα Ford Charging Solutions που θα προσφέρει αδιάλειπτη και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε λύσεις φόρτισης στο σπίτι και σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη.

Η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E αποτελεί την αιχμή του δόρατος σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη γκάμα εξηλεκτρισμένων οχημάτων Ford αποτελώντας ένα από τα 18 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που η εταιρία θα λανσάρει στην Ευρώπη μέχρι τα τέλη του 2021. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top