Η Volkswagen αποκαλύπτει τα ηλεκτρικά ID.4 και το ID.3 

Πότε έρχονται-Τιμή    

VW  ID.4 κ VW ID.3 τιμή αυτονομία

Περισσότερες από 37.000 προπαραγγελίες για το ID.3 1ST. Η επίσημη αποκάλυψη του ID.3 στο ευρύ κοινό γίνεται σήμερα - ήταν προγραμματισμένη για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης . Για το ID.3 διατίθενται μπαταρίες με χωρητικότητα 45 kWh, 58 kWh και 77 kWh. Η αυτονομία (κατά WLTP) φτάνει στα 550 χιλιόμετρα .Βασικό μοντέλο κάτω από € 30.000. Το ID.3 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις με βάση το μέγεθος της μπαταρίας - Pure, Pro και Pro S. Η τιμή εκκίνησης στη Γερμανία είναι κάτω από € 30.000 .Για την έκδοση ID.3 διατίθενται τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ισχύος μεταξύ 93 kW (126 PS) και 150 kW (204 PS) 


Μετά το ID.3 ακολουθεί το ID.4. Το ID.4 είναι το δεύτερο μοντέλο στην οικογένεια ID. και το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Volkswagen Το ID.4 εκμεταλλεύεται πλήρως τα οφέλη της Μεταβλητής Πλατφόρμας για την Ηλεκτροκίνηση (Modularer E-Antriebs Baukasten - ΜΕΒ): το εμπρός άκρο του οχήματος είναι κοντό, το μεταξόνιο μακρύ, με αποτέλεσμα εντυπωσιακά άφθονους εσωτερικούς χώρους .

Χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική και τις μεγάλες μπαταρίες, το ID.4 μπορεί να καλύψει έως και 500 χιλιόμετρα (κατά WLTP) χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει για φόρτιση .. Η κατασκευή του ID.4 είναι κλιματικά ουδέτερη ως προς την έκλυση ρύπων άνθρακα σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top