Το τραγούδι που έγραψαν θρύλοι της μουσικής για τα 500 Star και Rockstar

Τα δώρα για όσους τα αγοράσουν 

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της διαφημιστικής καμπάνιας με τους Sting και Shaggy για τα 120 χρόνια της Fiat, οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες επανέρχονται για να συνοδεύσουν με ιδανικό τρόπο την παρουσίαση των νέων εκδόσεων της σειράς 500, Star και Rockstar. Οι δύο νέες εκδόσεις πραγματοποιούν μία ξεχωριστή «κόντρα» στους δρόμους της Βαρκελώνης προβάλλοντας η πρώτη (Star) τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου και η δεύτερη (Rockstar) την σπορ αύρα της σειράς 500.  Το τραγούδι τους Just One Lifetime από το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ, 44/876, αποτελεί την ιδανική συνοδεία για την «κόντρα» των 500 Star και 500 Rockstar στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Το νέο διαφημιστικό σποτ προβάλει εκτός από το μοναδικό στιλ του μοντέλου και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων Uconnect, με την οθόνη αφής HD των 7'' και τη συμβατότητα λειτουργίας mirror-link  μέσω των Apple CarPlay και Android AutoTM. Το συγκεκριμένο σύστημα που είναι διαθέσιμο στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Lounge, Star και Rockstar του Fiat 500 ξεχωρίζει για την υψηλής ποιότητας ήχο, αλλά και την πρακτικότητα που προσφέρει επιτρέποντας τη χρήση των λειτουργιών του κινητού τηλεφώνου με απόλυτη ασφάλεια.

Γυρισμένο στη Βαρκελώνη από την Leo Burnet, το δημιουργικό ολοκληρώνεται με την πρωταγωνίστρια να ανακαλύπτει τα μουσικά αστέρια, Sting και Shaggy, μέσω ενός τηλεσκόπιου, πάντα με τη μουσική συνοδεία του Just one lifetime, του τραγουδιού που ξεχώρισε από το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ των δύο καλλιτεχνών και συμπεριλαμβάνεται στην ειδική λίστα "120 Years of Songs" που δημιουργήθηκε στο AppleMusic για να εορταστούν τα 120 χρόνια της Fiat.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top