Προληπτική ανάκληση Toyota στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 17.189 Corolla για έλεγχο σε αερόσακους

Προληπτική ανάκληση Toyota στην Ελλάδα

Η Toyota Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, ανακοίνωσε πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Toyota .H  ανάκληση αφορά  17.189 οχήματα τύπου Corolla, παραγωγής από το Νοέμβριο 2001 έως τον Ιούνιο 2004..

Στα εμπλεκόμενα οχήματα που είναι εφοδιασμένα µε αερόσακο οδηγού, υπάρχει το ενδεχόμενο η πυκνότητα του προωθητικού αερίου στον πυροκροτητή του αερόσακου να μειωθεί με το πέρασμα του χρόνου, σαν αποτέλεσμα της εναλλαγής υψηλών - χαμηλών θερμοκρασιών και της υγρασίας μεταξύ του αερίου και του σφραγισμένου περιβλήματος.

Εάν αυτό συμβεί, τότε ενδέχεται να υπάρξει ρήξη στο φορέα του πυροκροτητή κατά τη διαδικασία εκτόνωσης του αερόσακου. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος / αντικατάσταση του αερόσακου οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες διευκρινίσεις οι καταναλωτές  μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τoyota Ελλάς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πµ έως 05:00µµ.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top