Κρήτη: Άγρια κόντρα για την περιουσία του καρδιολόγου στη Σητεία

Η σύζυγός του ζητά την αποσφράγιση των ακινήτων του

Ένας ανηλεής πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στην αδελφή του καρδιολόγου, ο οποίος δολοφονήθηκε σε καρτέρι θανάτου στη Σητεία από τον εραστή της συζύγου του, αλλά και τη σύζυγό του.

Η 38χρονη Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του, αποφυλακίστηκε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και τώρα ζητά με αίτησή της την αποσφράγιση της οικίας στην οποία έμενε η ίδια με τον σύζυγό της και το παιδί τους, του ιατρείου που διατηρούσε ο καρδιολόγος, αλλά και της εξοχικής του κατοικίας στον Μακρύ Γυαλό. Ζητά επίσης την παράδοση σε εκείνη των κλειδιών από όλα τα ακίνητα.

Κύρια παρέμβαση άσκησε η αδελφή του καρδιολόγου, ζητώντας να απορριφθεί η αίτηση της πρώην νύφης της και να παραδοθούν στην ίδια όλα τα κλειδιά από τα ακίνητα.

Η αδελφή του καρδιολόγου κατηγορεί την 38χρονη Βουλγάρα ότι εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ασκεί τη γονική μέριμνα του ανήλικου παιδιού της και ζητά την αποσφράγιση των ακινήτων για λογαριασμό του παιδιού και μοναδικού κληρονόμου της περιουσίας του γιατρού, με σκοπό να αφαιρέσει αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής της μέσα από τα σπίτια.

Ο συνήγορος της 38χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι η αίτηση αποσφράγισης κατατέθηκε γιατί μετά από εννέα μήνες το παιδί πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι, όπου μεγάλωσε και γιατί η  αδελφή του γιατρού χρησιμοποιεί το εξοχικό του, σαν να είναι εκείνη η κληρονόμος.

Πάντως, σύμφωνα με καλό φίλο του καρδιολόγου, εκείνος του είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν πως η σύζυγός του θα τον σκοτώσει, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον εκτελέσουν τόσο βάναυσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top