Γιο και αδελφό σε τροχαία είχε χάσει ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και μια γυναίκα χαροπαλεύει

Πρώτη δημοσίευση: 09-05-2018 19:07
Δείτε στο video καρέ-καρέ τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου στον Κηφισό

 

Γιο και αδελφό σε δυο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα είχε χάσει πριν χρόνια ο οδηγός της νταλίκας που το πρωί της Τετάρτης σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό.

Δυο άντρες νεκροί και μια 34χρονη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι ο τραγικός απολογισμός μετά το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στις 05:40 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η νταλίκα διαλύει τα δύο ΙΧ στον Κηφισό

Αιματηρό τροχαίο στον Κηφισό: Δύο νεκροί, μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη

Οι σκηνές από κάμερα ασφαλείας κόβουν την ανάσα. Όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο, η νταλίκα που κινείτο στο ρεύμα προς Λαμία,  χάνει τον έλεγχο και περνά στο αντίθετο ρεύμα, διαλύοντας το διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Στο πέρασμά της συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα που κινούνταν προς Πειραιά, τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. Η τρελή του πορεία διήρκησε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Σκορπά τον θάνατο. Δυο άνθρωποι 65 και 60 ετών είναι νεκροί και μια κοπέλα 34 ετών είναι  βαριά τραυματισμένη. Η μητέρα της βρίσκεται στο πλευρό της. Έχασε το σύζυγο της και τώρα προσεύχεται για το κορίτσι της.

O Μάριος Βραχάτης, πρώην παίκτης του MasterChef, o οποίος έτυχε να οδηγεί δυο αυτοκίνητα πίσω από το τροχαίο περιγράφει στο Star, τις συγκλονιστικές στιγμές.

«Όλοι μας προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους τραυματίες και να ρυθμίσουμε την κυκλοφορία των οχημάτων. Αν είχα ξεκινήσει λίγο πιο νωρίς ή εάν αν πήγαινα λίγο πιο γρήγορα θα μπορούσα να είμαι στη θέση των θυμάτων. Τρομοκρατήθηκα».

ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, σύμφωνα με το πρώτο αλκοτέστ, στο οποίο υποβλήθηκε από άνδρες της Τροχαίας.

«ΈΧΑΣΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ», ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ

 

Από το πρωί, ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας κρατείται στην Τροχαία Περιστερίου και ισχυρίζεται πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτό.

Ο οδηγός της νταλίκας ειναι σοκαρισμένος και μιλά μονο με τον δικηγόρο του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top