Λάρισα: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί η 30χρονη που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από νταλίκα

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι - Nέα ενημέρωση 20:30

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 30χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης, στη διασταύρωση της οδού Βόλου με την Εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταλίκα παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα στη Λάρισα – Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος (εικόνες από το σημείο)

Η Πωλίνα Τσαπακίδου επέβαινε στο ποδήλατό της όταν παρασύρθηκε από νταλίκα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η  είδηση, βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους αλλά και την τοπική κοινωνία της Λάρισας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο δυστύχημα, το Facebook της Πωλίνας γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα, ενώ πολύς κόσμος (που είτε τη γνώριζε είτε όχι), έσπευσε να της αφήσει ένα μήνυμα με το οποίο της ευχόταν «καλό ταξίδι», «καλή ανάπαυση» και «καλό παράδεισο».

Τραγική είδηση; Η 30χρονη κοπέλα ήταν αρραβωνιασμένη τα τελευταία 4 χρόνια (από τον Φεβρουάριο του 2014) και σύμφωνα με πληροφορίες τον Σεπτέμβριο ετοιμαζόταν ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

 

Την ίδια στιγμή, το onlarissa.gr, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενου σε παρακείμενη επιχείρηση, ο οποίος είδε την 30χρονη κοπέλα να κάτω από το φορτηγό:

«Η κοπέλα ήταν δεξιά στο φανάρι στο πεζοδρόμιο και ο φορτηγατζής ερχόταν επί της οδού Βόλου και έστριψε δεξιά. Μάλλον δεν είχε οπτικό πεδίο. Και εγώ δεν το είδα το περιστατικό. Αργότερα είδα ότι ήταν η κοπέλα κάτω από το φορτηγό. Αυτό παρατήρησα και πήγα να δω τι έγινε. Μετά ήρθαν το ασθενοφόρο, η αστυνομία και όλες οι υπηρεσίες» δήλωσε ο ίδιος στο onlarissa.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top