Ματωμένος αρραβώνας! Λύγισαν μέχρι και οι πυροσβέστες από το θάνατο του Χρήστου και της Μαίρης στα Χανιά

Η χαρά μέσα σε μια στιγμή έγινε πόνος και θρήνος

Μια στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει δραματικά η ζωή του ανθρώπου. Απόδειξη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, όταν ένα νεαρό ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ο Χρήστος και η Μαίρη ήταν δύο νέα παιδιά, 24 και 22 ετών που είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους και να πορευτούν χέρι χέρι, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια. Μάλιστα η Μαίρη είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον καλό της που ήταν φοιτητής και τις μέρες των γιορτών τα δύο νέα παιδιά αρραβωνιάστηκαν.

Γι’ αυτά τα χαρμόσυνα είχαν πάει στη Κρήτη από την Τήλο και οι γονείς της κοπέλας, μαζί με την αδελφή της και άλλους συγγενείς. Για να γνωριστούν οι δύο οικογένειες και όλοι μαζί να σχεδιάσουν τον γάμο των παιδιών.

Όμως η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Το μεσημέρι της Τετάρτης, επιστρέφοντας στο Ρέθυμνο από μια εκδρομής τα Χανιά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι μαζί με τους γονείς και τη μικρή αδελφή της κοπέλας συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

(Ο πατέρας και η μητέρα της Μαίρης)

Ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού ήταν ακαριαίος, όπως επίσης και της μητέρας της 22χρονης, η οποία ήταν μόλις 45 ετών. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της κοπέλας, ενώ τραυματισμένη στα πόδια είναι η 14χρονη αδελφή της.

Μπροστά στο φρικτό θέαμα μιας ολόκληρης οικογένειας που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο λύγισαν ακόμα και οι πυροσβέστες που έχουν δει χιλιάδες ανάλογα περιστατικά.

Συγκλονισμένοι προσπαθούσαν να βγάλουν από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες τις σορούς των τριών ανθρώπων και να σώσουν τον πατέρα και την κόρη.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Χρήστου, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της να χάνεται το παιδί της, καθώς η ίδια επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο.

Δύο σπίτια έκλεισαν χθες το μεσημέρι, η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο και ανείπωτο πόνο και για μια ακόμα φορά ο φόρος αίματος στην άσφαλτο αποδεικνύεται πολύ βαρύς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top