Σκηνές αρχαίες τραγωδίας στην Κρήτη - Άνδρας με την αρραβωνιαστικιά και την πεθερά του «έσβησαν» στην άσφαλτο

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη «γενοκτονία» στους δρόμους

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην εθνική οδό της Κρήτης. Μελλόνυμφο ζευγάρι  και η μητέρα της νύφης βρήκαν τραγικό  θάνατο στην άσφαλτο, την ώρα που πήγαιναν  να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού. Ο πατέρας χαροπαλεύει. Τραυματισμένη και η μικρότερη αδερφή.

Η χαρά για τους αρραβώνες έγινε θρήνος   και χάθηκε μέσα στα συντρίμμια του κατεστραμμένου αυτοκινήτου . Η εθνική οδός Ρεθύμνου  - Ηρακλείου βάφτηκε με το αίμα ενός  ζευγαριού, 24 και 22 ετών και της μητέρας της άτυχης κοπέλας .

Η Κατερίνα Παντινάκη, δημοσιογράφος του  Cretalive, λέει στο Star: «Σκηνές αρχαίας τραγωδίας , λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ....τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού που ήταν στο δίπλα αυτοκίνητο και είδε το παιδί της να σβήνει .....»

Τα θύματα γυρνούσαν από εκδρομή στα Χανιά όταν ξαφνικά το  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ  που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα ο θάνατος του ζευγαριού και της μητέρας να είναι σχεδόν ακαριαίος.

Οι δυο ερωτευμένοι φοιτητές είχαν μετακομίσει μόνιμα στο νησί για να κάνουν μια νέα αρχή. Μάλιστα η μητέρα της κοπέλας,  είχε κατέβει στο νησί, αυτές τις γιορτινές μέρες,  μαζί και με άλλους συγγενείς από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια .

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας,  ενώ με τραύματα στο πόδι νοσηλεύεται η 14χρονη αδερφή της.

Η τραγωδία στην Κρήτη έρχεται να επιβεβαιώσει τα σοκαριστικά στοιχεία για τους νεκρούς που θρηνούμε στην άσφαλτο. Μόνο το Δεκέμβριο του 2017΄, στην Αττική , χάθηκαν 17 ζωές ενώ τραυματίστηκαν 582 άνθρωποι. 

Στην Κηφισίας έχασε τη ζωή του 1 από τα  17 θύματα . Ήταν 4 Δεκεμβρίου , 10:20 το πρωί , οδηγός ταξί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με Ι.Χ  που κατέβαινε την Κηφισίας. Στη συνέχεια πέφτει πάνω σε ένα μηχανάκι και σε 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο οδηγός χάνει ακαριαία τη ζωή του .

Ο Κώστας Στεφανής, συνοδηγός αγώνων  ράλυ  και παρουσιαστής της εκπομπής " Traction ", εξηγεί στο Star:  «Το αυτοκίνητο από ευχάριστο μπορεί να γίνει φονικό όπλο αν το χειριζόμαστε λάθος. Στους δρόμους τρομάζω με το πως παραβιάζουν το κόκκινο , με την αγένεια στο stop. O Έλληνας είναι εγωιστής στο τιμόνι,  θεωρεί ότι το ατύχημα δεν θα γίνει ποτέ σε εκείνον όμως το ατύχημα δεν διαλέγει πρόσωπα».

Από τις χιλιάδες   παραβάσεις που σημειώθηκαν , οι 490 ήταν για χρήση κινητού κατά τη διάρκεια της οδήγησης και 529 παραβάσεις υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

 

Δείτε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top