Σπαραγμός στην κηδεία του 20χρονου που βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του

Απαρηγόρητοι η μητέρα του και ο παππούς του

Με ένα τεράστιο «γιατί» να τους βασανίζει η οικογένεια και οι φίλοι του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη του είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο που βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του

Θρήνος στην Πάτρα λίγο πριν φύγει το 2017! Νεκρός στην μπανιέρα του 20χρονος φοιτητής

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Μαρίζα Καπετανάκη και ο παππούς του Μάρκος που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν τον μονάκριβό τους.

Τον 20χρονο φοιτητή βρήκε νεκρό η κοπέλα του, όταν επέστρεψε στο σπίτι λίγο πριν από τη μητέρα του. Οι δύο γυναίκες είχαν βγει για τα τελευταία ψώνια και όταν η 19χρονη επέστρεψε βρήκε τον καλό της νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε χθες η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα δεν φώτισαν τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού φοιτητή.

Η ίδια χαρακτήρισε προς το παρόν ως απροσδιόριστη την αιτία του ξαφνικού θανάτου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, εκτός από παθολογικά αίτια. Μάλιστα ζήτησε την διενέργεια περαιτέρω εργαστηριακών ελέγχων και εξετάσεων.

Ο Αλκίνοος, ετοιμαζόταν να υπηρετήσει στο στρατό και στη συνέχεια σκόπευε να σπουδάσει χειριστικής ιατρικών μηχανημάτων στην Αγγλία.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα της γιαγιάς του που ανέβασε ο παππούς του στο Facebook.

«Αλκινοάκο μου, Μου είχες γράψει : “…Επειδή ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, έφτιαξε τη γιαγιά μου…” Εκεί που είσαι, δίπλα του, ρώτησέ τον: “Τότε γιατί της έδωσες τέτοιο πόνο;” Μιρέλλα», έγραψε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top