Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο που βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του

Το συγκλονιστικό μήνυμα της γιαγιάς του

Σήμερα η κηδεία του 20χρονου στην Πάτρα

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης θα γίνει σήμερα η κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη μπανιέρα του σπιτιού του στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στην Πάτρα λίγο πριν φύγει το 2017! Νεκρός στην μπανιέρα του 20χρονος φοιτητής

Τον 20χρονο φοιτητή βρήκε νεκρό η κοπέλα του, όταν επέστρεψε στο σπίτι λίγο πριν από τη μητέρα του. Οι δύο γυναίκες είχαν βγει για τα τελευταία ψώνια και όταν η 19χρονη επέστρεψε βρήκε τον καλό της νεκρό.

Σήμερα στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά.

Ωστόσο αυτό που βασανίζει τους δικούς του ανθρώπους είναι ένα τεράστιο «γιατί», καθώς ακόμα δεν έχει απαντηθεί ποια ήταν η αιτία που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε χθες η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα δεν φώτισαν τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού φοιτητή.

Η ίδια χαρακτήρισε προς το παρόν ως απροσδιόριστη την αιτία του ξαφνικού θανάτου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, εκτός από παθολογικά αίτια. Μάλιστα ζήτησε την διενέργεια περαιτέρω εργαστηριακών ελέγχων και εξετάσεων.

Ο Αλκίνοος, ετοιμαζόταν να υπηρετήσει στο στρατό και στη συνέχεια σκόπευε να σπουδάσει χειριστικής ιατρικών μηχανημάτων στην Αγγλία.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα της γιαγιάς του που ανέβασε ο παππούς του στο Facebook.

«Αλκινοάκο μου, Μου είχες γράψει : “…Επειδή ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, έφτιαξε τη γιαγιά μου…” Εκεί που είσαι, δίπλα του, ρώτησέ τον: “Τότε γιατί της έδωσες τέτοιο πόνο ?????” Μιρέλλα», έγραψε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top