Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμερίσματα στο Παγκράτι και το Νέο Κόσμο - Εννέα προσαγωγές Κούρδων

Ερευνάται εμπλοκή του στον ISIS - Πρώτη ανάρτηση: 09:20

Η αντιτρομοκρατική συνέλαβε Άραβα στο Νέο Κόσμο

Αιφνιδιαστική έφοδο σε διαμέρισμα στην οδό Δεινοστράτους στο Νέο Κόσμο πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και του ρεπόρτερ Βάιου Σύρρου, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν δύο άνδρες και μία γυναίκα

 

Στο διαμέρισμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες εντοπίστηκαν άγνωστες ουσίες μέσα σε δοχεία, καλώδια και άλλα ευρήματα που παραπέμπουν στην κατασκευή βομβών, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών είναι θύρες usb, κινητά τηλέφωνα και φορητοί υπολογιστές. 

Ο ένας από τους δύο άνδρες αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και άρχισε να φωνάζει ακατάληπτα πράγματα στα Αραβικά, σηκώνοντας στο πόδι όλη την πολυκατοικία.  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο σε δύο ακόμα διαμερίσματα στο Παγκράτι και στο Νέο Κόσμο και έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 9 προσαγωγές, 8 ανδρών και μίας γυναίκας. 

Οι προσαχθέντες είναι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής και η επιχείρηση αυτή φέρεται να συνδέεται με υπόθεση εξωτερικής τρομοκρατίας γειτονικής χώρας. 

Φαίνεται επίσης να σχετίζεται με παλιότερη υπόθεση που είχε εκτυλιχθεί σε νησί του Αιγαίου, όπου είχε εντοπιστεί βαρύς οπλισμός, ενώ πιθανόν να συνδέεται χρονικά και με την έλευση στη χώρα μας ενός υψηλού προσκεκλημένου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top