Αδελφοκτονία στο Ρέθυμνο: Ράκος ο πατέρας των δυο αγοριών - «Του Αποστόλη του είχε χυθεί όλο το αίμα και ξεψυχούσε»

Ο 28χρονος κατακρεούργησε τον 21χρονο αδελφό του με 60 μαχαιριές – Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Με εξήντα μαχαιριές σκότωσε τον αδελφό του ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας στο Ρέθυμνο,  λίγο πριν βάλει κι αυτός τέλος στη ζωή του.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας τους που προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποτρέψει την ασύλληπτη τραγωδία.

«Του Αποστόλη του είχε χυθεί όλο το αίμα του και ξεψυχούσε» δήλωσε ο πατέρας δυο αδελφών. «Τον κατέβασα από τα σκαλιά μοναχός μου, μπας και προλάβω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από το άγριο έγκλημα στο Ρέθυμνο: «Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω»

Φοβόταν ότι ο αδελφός του θα υπογράψει για να τον κλείσει στο ψυχιατρείο και τον σκότωσε με 60 μαχαιριές 

Αυτός είναι ο 21χρονος που τον έσφαξε ο αδελφός του στην Κρήτη

Τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας στο Ρέθυμνο – 28χρονος κατέσφαξε τον 21χρονο αδελφό του με μπαλτά και αυτοκτόνησε

Άγριο φονικό στην Κρήτη - 28χρονος έσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας

 

Ανθρώπινο ράκος ο τραγικός πατέρας των δύο αγοριών, με τα ρούχα ακόμη ματωμένα, προσπαθεί να περιγράψει στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που οδήγησαν στην ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

«Κι ύστερα του μπήκε και πήγε κατά τις δυο η ώρα και τον έσφαξε τον άλλο. Από ζήλια, δε ξέρω τίποτα ακόμα», πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

Ήταν αυτός που βρήκε πρώτος στο υπνοδωμάτιο τον μικρότερο γιο του τον Αποστόλη, κατακρεουργημένο από την δολοφονική μανία του 28χρονου Παναγιώτη.

Yπήρχαν παντού χτυπήματα στο κεφάλι, το θώρακα, τα άνω άκρα. Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60», δήλωσε ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης.

ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ: Ο ΤΟΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΑ ΤΟ ΖΩΟ

 

«Δεν είναι μόνο ότι έφυγε ο κολλητός μου. Έφυγε σα το ζώο. Σα να ήταν πρόβατο. Γυρίσαμε μετά από ένα επταήμερο διακοπών και πήγε ο αδελφός του και τον έσφαξε. Λένε ότι πρέπει να σηκώθηκε, πήγε προς τα μέσα και έπιασε ο άλλος ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο που κόβεις κρέας, όχι μπαλτάς, και του έχωσε άλλη μία στο λαιμό, και έτσι έγινε. Ο Τάκης ήταν ένα 10χρονο παιδί σε σώμα 28χρονου».

Με το μικρότερό γιό του νεκρό στο νοσοκομείο ο τραγικός πατέρας προσπαθούσε απεγνωσμένα να ηρεμίσει το μεγαλύτερο παιδί του τον Παναγιώτη. Δε τα κατάφερε όμως. Ο 28χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα έτρεξε και κλειδώθηκε στην αποθήκη του σπιτιού και λίγο αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του πίνοντας υγρά μπαταρίας και φυτοφάρμακο.

Τα δύο αδέλφια κηδεύθηκαν το μεσημέρι στο νεκροταφείο του χωριού.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top