Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από το άγριο έγκλημα στο Ρέθυμνο: «Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω»

O κύριος Μπελιβάνης, υποστήριξε πως στη μακρόχρονη καριέρα του, ούτε έχει δει ούτε έχει ακούσει ανάλογο περιστατικό

Ακόμα και ο ίδιος ο ιατροδικαστής σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε όταν έκανε τη νεκροψία στη σορό του 21χρονου Αποστόλη, ο οποίος κατακρεουργήθηκε από τον 28χρονο αδελφό του στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Ο Σταμάτης Μπελιβάνης, μιλώντας στο flashnews, δήλωσε πως στο άψυχο κορμί του ο 21χρονος είχε πάνω από 60 μαχαιριές, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από απώλεια αίματος, που οφείλονταν σε πλήξη της δεξιάς καρωτίδας.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΕΑKRITI

Ο έμπειρος ιατροδικαστής δήλωσε στο flashnews, πως στη μακρόχρονη καριέρα του, ούτε έχει δει αλλά ούτε έχει ακούσει ανάλογο περιστατικό.

Να σημειώσουμε, ότι ο αριθμός των πληγμάτων που επέφερε με μαχαίρι ο αδελφός του θύματος είναι πρωτοφανής και μαρτυρά τη μανία με την οποία ο δράστης κατακρεούργησε τον μικρότερο αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβόταν ότι ο αδελφός του θα υπογράψει για να τον κλείσει στο ψυχιατρείο και τον σκότωσε με 60 μαχαιριές 

Αυτός είναι ο 21χρονος που τον έσφαξε ο αδελφός του στην Κρήτη

Τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας στο Ρέθυμνο – 28χρονος κατέσφαξε τον 21χρονο αδελφό του με μπαλτά και αυτοκτόνησε

Άγριο φονικό στην Κρήτη - 28χρονος έσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας

«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω», δήλωσε ο κ. Μπελιβάνης ο οποίος έκανε νεκροψία και στη σορό του δράστη, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο αδελφοκτόνος, πέθανε από κατάποση υγρών μπαταρίας και ποντικοφάρμακου, ωστόσο «επίσημα» η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη εως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Στο μεταξύ, σήμερα θα γίνει η κηδεία των δύο αδελφών στο Ρέθυμνο, που «πρωταγωνίστησαν» σε μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΠΗΓΗ: 

http://flashnews.gr/post/333142/prwtofanes-to-egklhma-sto-rethymno-skotwse-ton-adelfo-toy-me-60-maxairies

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top