Φοβόταν ότι ο αδελφός του θα υπογράψει για να τον κλείσει στο ψυχιατρείο και τον σκότωσε με 60 μαχαιριές

Τα θανατηφόρα χτυπήματα ήταν στο λαιμό και στον θώρακα

Συχνοί ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι τσακωμοί ανάμεσα στα δύο αδέλφια που ξεψύχησαν χθες στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το Νέα Κρήτη, ο 21χρονος Αποστόλης και ο 28χρονος αδελφός του Παναγιώτης τσακώνονταν πολύ συχνά.

Διαβάστε επίσης: ΑΥΤΟΣ είναι ο 21χρονος που τον έσφαξε ο αδελφός του στην Κρήτη

 Τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας στο Ρέθυμνο – 28χρονος κατέσφαξε τον 21χρονο αδελφό του με μπαλτά και αυτοκτόνησε

Άγριο φονικό στην Κρήτη - 28χρονος έσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας

Μάλιστα ο 28χρονος μετά από κάθε καυγά, κλείδωνε τον αδελφό του στο δωμάτιό του για να μην αντιδικήσουν. Αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι γείτονες άκουσαν καυγά, αλλά δεν έδωσαν σημασία γιατί αυτό ήταν κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό.

Όμως αυτή τη φορά ο 28χρονος είχε δολοφονήσει τον ίδιο του τον αδελφό με μπαλτά πάνω στο κρεβάτι του. Βγήκε από το δωμάτιο, τον κλείδωσε και πήγε στην αποθήκη, όπου ήπιε υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο και έδωσε έτσι τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το θύμα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου Τόλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε.

Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.

Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του. 

Ο 21χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές στη Θεσσαλονίκη και θα πήγαινε στη δουλειά του, στο σουβλατζίδικο που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι του.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, επειδή ο αδελφός του δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, συζητούσε συχνά με τον πατέρα του το ενδεχόμενο να κινήσουν τη διαδικασία εγκλεισμού του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν.

Αυτός εκτιμάται ότι ήταν και ο λόγος που οδήγησε στο δολοφονικό αμόκ τον 28χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Εικάζεται ότι είχε καταλάβει ότι θα προχωρούσαν αυτή τη διαδικασία οι δικοί του και θεώρησε ότι υπεύθυνος ήταν ο μικρός του αδελφός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top