Τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας στο Ρέθυμνο – 28χρονος κατέσφαξε τον 21χρονο αδελφό του με μπαλτά και αυτοκτόνησε

Κλειδώθηκε στην αποθήκη και ήπιε φυτοφάρμακο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στα Μισίρια Ρεθύμνου, όπου ένας 28χρονος έσφαξε με μπαλτά τον 21χρονο αδελφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο.

Όπως μεταδίδει το cretapost, όλα έγιναν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 28χρονος που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο δωμάτιο όπου είχε ξαπλώσει για να ξεκουραστεί ο 21χρονος και του κατάφερε αλεπάλληλα χτυπήματα πρώτα με μαχαίρι και μετά με μπαλτά τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο φονικό στην Κρήτη - 28χρονος έσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας

Όταν ο 28χρονος συνειδητοποίησε τι είχε κάνει κλείστηκε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας και έδωσε τέλος στη ζωή του, πίνοντας φυτοφάρμακο και ό,τι άλλο βρήκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

(Ο 21ΧΡΟΝΟΣ)

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ

 

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα άλλα δυο πρόσωπα της τραγωδίας, οι γονείς των δυο αδελφών, οι οποίοι καλούσαν απελπισμένοι σε βοήθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών για να σπάσει η πόρτα της αποθήκης και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 28χρονος.

(Ο 28ΧΡΟΝΟΣ)

Στο μεταξύ, η σορός του μικρότερου αδελφού κατέφθανε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς και το προσωπικό να βρίσκονται μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. «Ο μικρότερος αδελφός ήταν σφαγμένος» δήλωσε στο cretapost ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθανε και ο 28χρονος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αφού είχε υποστεί ανακοπή. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν μάταιες, καθώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ

 

Ο 28χρονος, το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς και τον αδελφό του.

Φίλος του 21χρονου μιλώντας στο cretapost, δήλωσε πως «ο αδελφός του είχε  ψυχολογικά προβλήματα. Είχε  κάνει θεραπείες, είχε μπει σε κλινικές, έπαιρνε φάρμακα. Είχε ξεσπάσματα θυμού αλλά με τον μικρότερο αδελφό του δεν είχαν ιδιαίτερες διαφωνίες».

Όπως δήλωσε ο φίλος του αδικοχαμένου 21χρονου, ο νεαρός άνδρας αγαπούσε  τις παρέες, και τις μηχανές. Το μεγαλύτερό του όνειρo ήταν να αποκτήσει κάποτε ένα ένα δικό του συνεργείο επισκευής δικύκλων και μάλιστα είχε μετατρέψει μια αποθήκη του μοιραίου σπιτιού στα Μισίρια σε εργαστήριο όπου καταπιανόταν με το πάθος του.

Δούλευε περιστασιακά σε οβεληστήριο και κάποτε ως διανομέας φαγητού, σχεδιάζοντας το μέλλον του και κάνοντας βόλτες με τους φίλους του, μέχρι που ο ίδιος του ο αδελφός του έκοψε το νήμα της ζωής.

ΠΗΓΗ:

https://www.cretapost.gr/371478/tragodia-sta-misiria-den-to-chora-o-nous-mou-to-proi-imastan-mazi/

https://www.cretapost.gr/371471/sok-sta-misiria-me-balta-katesfaxe-ton-adelfo-tou-prin-aftoktonisi/

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top