Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν από τη ζωή

Με αργούς ρυθμούς η αναγνώριση των θυμάτων

Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας!

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη χθεσινή θεομηνία που έπληξε τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 16 άνθρωποι, 23 να τραυματιστούν και τρεις να αγνοούνται.

Ανάμεσα στους νεκρούς ο 36χρονος οδηγός φορτηγού Γιώργος Μακαρούνας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης εγκλωβίστηκε στο φορτηγό του και παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο.

(Ο Γιώργος Μακαρούνας - φωτό: Facebook)

Τη στιγμή που έβλεπε τα νερά να πλημμυρίζουν το φορτηγό του, μιλούσε με τη μητέρα του και της εξέφραζε τους φόβους του. «Μάνα φοβάμαι, πνιγόμαστε», της είπε και αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε από το στόμα του παιδιού της.

Ανάμεσα στους νεκρούς που έχουν αναγνωριστεί είναι επίσης ο 54χρονος Μπάμπης Δημητρόπουλος, τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη χθες το πρωί είχαν πάει για κυνήγι, όταν παρασύρθηκαν από χείμαρρο. Ο 54χρονος αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, όμως ο αδελφός του θεωρείται αγνοούμενος.

(Ο Μπάμπης Δημητρόπουλος - φωτό: Facebook)

Ο τρίτος νεκρός που έχει ταυτοποιηθεί είναι ο 57χρονος πρώην τεχνικός του ΟΤΕ Σεραφείμ Γκορτζάς.

(Ο Σεραφείμ Γκορτζάς)

Επίσης ο 15ος νεκρός, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής είναι ένας ηλικιωμένος χειμερινός κολυμβητής που πνίγηκε στη θαλάσσιο περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει να κάνει μπάνιο, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δικοί του άνθρωποι.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης αναγνωρίστηκε η σορός ενός ακόμα άνδρα, που είχε βρεθεί χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την παραλία Ελευσίνας, στη θέση «Αμερικανική προβλήτα».

Πρόκειται για έναν 47χρονο οδηγό βυτιοφόρου, ο οποίος είχε φορτώσει καύσιμα από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ για να τα μεταφέρει στο Καρπενήσι. Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στην περιοχή της Μάνδρα και στην προσπάθειά του να βγει από το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η σορός του εντοπίστηκε στην παραλία της Ελευσίνας από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το λιμενικό σώμα.

Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί τα 13 από τα 16 θύματα της θεομηνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top