Mόνο στο Star: «H Μίνα κατηγορήθηκε πως σκότωσε τον Παντελίδη μαζί με την Φρόσω, είτε βήξει είτε όχι...»

Τι είπε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Κωλέττης μετά το πόρισμα που βάζει την υπόθεση στο αρχείο

Μετά την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών να βάλει την υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη στο αρχείο, υποδεικνύοντας ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν τελικά ο τραγουδιστής, ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, αποκαλύπτει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η πελάτισσά του έφαγε πολύ λάσπη.

«Δυστυχώς είτε βήξει είτε δεν βήξει, κάποιος θα την κατηγορήσει. Είχα κάνει μία δήλωση έξω από την σχολή Ευελπίδων όταν είχα αναλάβει στην αρχή την υπόθεση, είχα πει πως για να βρούμε ποιος είναι ο οδηγός πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τους μάρτυρες και τα στοιχεία που έχουμε.. Ωστόσο δεν εισακούσθηκα. Η Μίνα κατηγορήθηκε πως σκότωσε τον Παντελίδη μαζί με την Φρόσω Κυριακού, ότι τον κατέβασαν στο πάρκινγκ και άλλα τέτοια σενάρια τα οποία οδήγησαν στον κανιβαλισμό της πελάτισσάς μου» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας, Ιωάννης Κωλέττης  και πρόσθεσε:

«Δεν της έφτανε που ήταν τόσες μέρες στην εντατική και κόντευε να πεθάνει,  δεν της έφταναν οι εφτά μήνες στο νοσοκομείο, τα πολλαπλά κατάγματα, και οι αναπηρίες , είχε να αντιμετωπίσει και αυτό το κομμάτι. Ήταν μία άμυνα οι δημοσιεύσεις που έκανε στο facebook. Ο εισαγγελέας διόρισε έναν ιατροδικαστή τον οποίο και  κάλεσε να αποφανθεί κατά πόσο ήταν ο οδηγός του οχήματος ο Παντελής Παντελίδης ή ήταν στη θέση του συνοδηγού και εκείνος κατέληξε πως οδηγός ήταν ο Παντελίδης και συνοδηγός η Κυριακού. Κομβικό σημείο είναι επίσης μία έκθεση για το DNA που είχε υποβάλλει η οικογένεια, του άτυχου τραγουδιστή. Ερευνήθηκε από τον εισαγγελέα και ρωτήθηκε η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και είπε πως δεν υπάρχουν στοιχεία, δηλαδή την απέρριψε».

Παράλληλα ο δικηγόρος επεσήμανε πως η πελάτισσά του θα προβεί σε νέες μηνύσεις κατά όσων κατασκεύαζαν σενάρια εναντίων της αλλά και εκείνου που έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ και απειλούσε κόσμο στο όνομά της. 

Δείτε το απόσμασμα στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top