Φαρ Ουέστ ο Κορυδαλλός! Συμπλοκές, πυροβολισμοί και μια 29χρονη τραυματίας- Εικόνες πανικού

Μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε ιδιοκτήτη κομμωτηρίου

Από αδέσποτη σφαίρα που ρίχθηκε σε συμπλοκή στον Κορυδαλλό τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια. Μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε πυροβολώντας εναντίον ιδιόκτητη κομμωτηρίου και συγγενών του, χθες, Τρίτη, το βράδυ, σκορπίζοντας τον τρόμο στην περιοχή. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της επίθεσης.

Συμπλοκές, πυροβολισμοί  και μια 29χρονη τραυματίας ήταν το σκηνικό που καταγράφηκε χθες το βράδυ σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κορυδαλλού. Εικόνες από τον πανικό  που επικράτησε στην περιοχή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος.

Ήταν λίγο μετά τις 11, όταν μια ομάδα 8 ή 9 ατόμων πλησίασε σε κομμωτήριο που διατηρεί Αρμένιος στην οδό Ταξιαρχών. Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος  βρισκόταν έξω από το κατάστημά του με δυο συγγενείς του, δέχθηκε επίθεση. Μάλιστα, την ώρα της συμπλοκής, όπως κατήγγειλε, δυο άτομα από την ομάδα έβγαλαν πιστόλια και πυροβόλησαν.

Επικράτησε πανικός. Οι θαμώνες της καφετέριας έτρεχαν για να προφυλαχθούν, ενώ η 29χρονη γυναίκα βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος τραυματισμένη από σφαίρα στην κοιλιά. Στο σημείο έφτασαν αμέσως άντρες της ομάδας Δίας, όμως οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Η αστυνομία, ύστερα από καταγγελίες του ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου, προχώρησε σε 6 προσαγωγές, ενώ ερευνά τους λόγους για τους οποίους έγινε η αιματηρή επίθεση. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν κάλυκες των 9 χιλιοστών και ενός ακόμα όπλου, το διαμέτρημα του οποίου είναι ασυνήθιστο για την χώρα μας, αλλά διαδεδομένο στην Αμερική.  

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Αττικό Νοσοκομείο.  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top