Βίντεο ντοκουμέντο! Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί και τραυματίζεται η 29χρονη στον Κορυδαλλό

Κατέγραψαν τα πάντα κάμερες ασφαλείας διπλανού καταστήματος

Όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα μια 29χρονη κοπέλα που έπινε το ποτό της μαζί με την παρέα της, έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστήματος, που βρίσκεται δίπλα από το κομμωτήριο όπου ξέσπασε ο καυγάς.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνονται οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το αιματηρό επεισόδιο όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ φτάνουν στο σημείο για να διερευνήσουν τι έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Στο ίδιο έργο θεατές! Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε γυναίκα στον Κορυδαλλό

Όπως έγραψε νωρίτερα και το star.gr το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ κοντά σε καφετέρια του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 16.

Διαβάστε επίσης: Εικόνες γκραν γκινιόλ στον Κορυδαλλό! Τα σημάδια από τις σφαίρες που τραυμάτισαν την 29χρονη κοπέλα

Ξαφνικά η 29χρονη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, χτυπημένη από σφαίρα στην κοιλιά. Δευτερόλεπτα νωρίτερα οι θαμώνες της καφετέριας είχαν ακούσει ένα καυγά σε διπλανό κομμωτήριο και πυροβολισμούς.

Η αστυνομία εκτιμά ότι μια από τις σφαίρες που έπεσαν βρήκε την άτυχη κοπέλα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πάθει τρώση εντέρου και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες στο περιστατικό εμπλέκονται 8 – 9 άτομα. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, έχει πάρει κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου και έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top